Ναν: «Είμαστε έτοιμοι, δεν έχω εισπράξει ξανά τόση αγάπη όπως στον Παναθηναϊκό»

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Η φράση του «ό,τι πληρώνεις, παίρνεις» στο μεγαλείο της

Ο Κέντρικ Ναν σε δηλώσεις του στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού μίλησε για τον αυριανό ημιτελικό με την Φενέρ.

Αναλυτικά όσα είπε στο sdna:

Για το βάθος που έχει η ομάδα: «Είναι πολύ σημαντικό και έτσι οι ομάδες προχωράνε μακριά στην σεζόν. Υπάρχουν σκάουτερς σε όλη την σεζόν που λένε να μην δώσουμε σε αυτούς τους 2 παίχτες τίποτα και γι αυτό πρέπει άλλοι παίχτες να βγουν μπροστά και αυτό κάνουμε όλη την χρόνια, είμαστε μια ομάδα με μεγάλο βάθος και είμαι σίγουρος πως θα είμαστε έτοιμοι»

Για την αγάπη που έχει εισπράξει στον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι τίποτα άλλο από αγάπη ,η εμπειρία που είχα για 7 μήνες είναι κάτι που δεν είχα ζήσει. Υποστήριξη σε κάθε παιχνίδι ,παρά πολύ παθιασμένοι και είμαι ο τύπος του παίχτη που τα βλέπει αυτά και νιώθω τιμή γι αυτό και θα υπάρξουν μεγάλες ευκαιρίες στο μέλλον».

Για το πόσο ανταγωνιστικό θα είναι το παιχνίδι και που θα κριθεί: «Προφανώς, η ανταγωνιστικότητα θα είναι εκεί , η προσπάθεια θα ειναι εκεί, πιστεύω ότι θα κριθεί σε μικρές λεπτομέρειες , όπως οι μπάλες 50-50, τα loose balls , τα ριμπάουντ , αυτά τα είδη των plays, αυτά θα δείξουν την ομάδα που θα φτάσει στην κορυφή».

Για το αν είναι υποτιμημένο μέρος του παιχνιδιού η άμυνα του: «Ναι, σίγουρα . Θεωρώ ότι αυτό το μέρος του παιχνιδιού μου είναι το πιο υποτιμημένο , η άμυνα μου , η ταχύτητα μου και η ικανότητα μου να μαρκάρω στην περίμετρο, ακόμα και να προστατεύω την ρακέτα λιγάκι ,ξέρω ότι έχετε δει κάποιες από τις τάπες μου , παίζω άμυνα ακόμη , είμαι καλός σ αυτό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News