Παπαγιάννης: «Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να νικήσει η ομάδα μου»

Παναθηναϊκός Final Four: «Κλείδωσε» ο αντίπαλος στον ημιτελικό - Η ημερομηνία του αγώνα

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στις απεσταλμένους του τύπου κατά τη διάρκεια της προπονητής της Φενέρμπαχτσε στο Βερολίνο.

Aναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μετά από τόσα χρόνια πορείας, ήρθε η ώρα να απολαύσω ένα Final 4. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει μία πίεση. Από εκεί και πέρα θα συμφωνήσω με τον κόουτς ότι πρέπει να το απολαύσουμε. Πιστεύω ότι είναι η μοίρα. Πρώτη φορά παίζω εκτός σε άλλη ομάδα πλην του Παναθηναϊκού και τον αντιμετωπίζω στο final 4»

«Το ξανασυνάντησα άλλη μία φορά στο ΟΑΚΑ», είπε γα τον κόσμο ο Έλληνας σέντερ. «Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να νικήσει η ομάδα μου», συμπλήρωσε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

«Χρειάζεται να μιλήσω εγώ; Η καριέρα του μιλάει από μόνη της», είπε o Έλληνας σέντερ σε ερώτηση για τονΝικ Καλάθη.

Ο διεθνής σέντερ ρωτήθηκε για το γεγονός ότι βρήκε στη Φενέρμπαχτσε Έλληνες παίκτες. «Τεράστιο πλεονέκτημα, πόσω μάλλον που βρέθηκα με τον Νικ που τον ήξερα πολλά χρόνια. Ο Καλάθης ήταν το στήριγμά μου», σημείωσε σχετικά.

«Να είμαστε σκληροί στην άμυνα. Να τρέχουμε το γήπεδο όσο πιο γρήγορα γίνεται»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News