Αδιανόητο: Αστυνομικός έριξε στο πάτωμα τον Αταμάν μπροστά στην οικογένειά του! (vid)

Αδιανόητο: Αστυνομικός έριξε στο πάτωμα τον Αταμάν μπροστά στην οικογένειά του! (vid)

Αστυνομικός έσπρωξε και έριξε στο πάτωμα τον προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR μετά τα πρώτα επεισόδια με τους οπαδούς.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη Magic Euroleague:

«Το σκηνικό είναι πιο βαρύ από ότι έχουν καταλάβει οι περισσότεροι. Δεν είναι ένα από τα συνηθισμένα επεισόδια.

Δεν ξέρω αν θα τελειώσει εδώ το επεισόδιο. Το λέω ως πρώτο γενικό τίτλο. Η κατάσταση ήταν σοβαρή, δεν έχει ανέβει κανένας στα δωμάτιά του. Το επεισόδιο ήταν λεκτικό έξω από το ξενοδοχείο. 

Κάποιοι πλησίασαν κοντά, η γερμανική αστυνομία ήταν απούσα. Ήταν στο αστυνομικό τμήμα του Βερολίνου η αστυνομία. Ούτε ένας δεν υπήρχε. Κατέβηκαν παίκτες-προπονητές κι όταν ο Αταμάν αντιλήφθηκε ότι άρχισαν να βρίζουν εκείνον και την οικογένειά του, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους οπαδούς.

Ένας Τούρκος έσπρωξε μέλος της αποστολής του Παναθηναϊκού. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό προκάλεσε έκρηξη, και εκεί ο Αταμάν πλησίασε έναν αστυνομικό, και του λέει τι είναι αυτά τα πράγματα. Γιατί βρίζετε εμένα και την οικογένειά μου. Ο αστυνομικός έσπρωξε τον Αταμάν, έπεσε κάτω μπροστά στη γυναίκα του και το παιδί του.

Το θέμα δεν έχει τελειώσει…»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News