Παναθηναϊκός: «Ο Αλαφούζος φέρνει τον πιο ακριβό προπονητή επί θητείας του»

Παναθηναϊκός: «Ο Αλαφούζος φέρνει τον πιο ακριβό προπονητή επί θητείας του»

Το Τριφύλλι έχει θέσει ως προτεραιότητα τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Άρη (25/05, 20:30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αλλά ταυτόχρονα συνεχίζει την αναζήτηση για τον επόμενο προπονητή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να κάνει τον επόμενο προπονητή, τον πιο ακριβοπληρωμένο στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας.

Πολλά ονόματα έχουν προταθεί ήδη στον Παναθηναϊκό, όλες οι περιπτώσεις εξετάζονται ενδελεχώς από τους ιθύνοντες του πράσινου κλαμπ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στόχος της διοίκησης είναι να βρεθεί ένας προπονητής που να ήταν ενεργός τον τελευταίο καιρό, να έχει στην πλάτη του ένα σπουδαίο βιογραφικό και μια ισχυρή προσωπικότητα που θα οδηγήσει το Τριφύλλι της επόμενης μέρας.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του ποιος που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου θα κορυφωθούν στις αρχές Ιουνίου, με την απόφαση των διοικούντων να μην είναι μακριά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News