Άρης Γάτας: «Αν πει τι έγινε ο Τερίμ, ας ψάξουν τρύπα να κρυφτούν κάποιοι» (pic)

Άρης Γάτας: «Αν πει τι έγινε ο Τερίμ, ας ψάξουν τρύπα να κρυφτούν κάποιοι» (pic)

Ο Άρης Γάτας προχώρησε σε νέα ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με τον Φατίχ Τερίμ και το τι συνέβη στην ομάδα το τελευταίο πεντάμηνο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ:

«Επειδή διαβάζω και ακούω σενάρια επί σεναρίων που κυκλοφορούν και είναι φυσικά μακριά από την αλήθεια που στο τέλος βγαίνει πάντα στην επιφάνεια, επειδή λίγοι ξέρουν και κανείς δεν θα μιλήσει τώρα για το τι έγινε με τον Τερίμ και την συνολική του συνεργασία με τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο για τα χαμένα ματς, θα σας πω κάτι για τελευταία φορά γιατί αρχίζει να κουράζει το θέμα.

Προέχει το καλό της ομάδας να πάρει το κύπελλο.

Τερίμ όμως θα λέτε και θα κλαίτε όλοι εσείς οι ξύπνιοι που γελάτε, γράφετε ασυναρτησίες και κάνετε και τους πονηρούς κατόπιν εορτής βρίζοντας χυδαία, αν ποτέ αποφασίσει ο ίδιος και μόνο αυτός και κανένας άλλος να μιλήσει και μάθετε και ακούσετε θα αλλάξει άρδην η εικόνα η σημερινή.

Αν μόνο ο ίδιος και κανείς άλλος(γιατί αυτόν αφορούν αυτός μπορεί να τα αποδείξει) πει με λεπτομέρειες τι έγινε στο πεντάμηνο που ήρθε στην Ελλάδα, ας ψάξουν τρύπα να κρυφτούν κάποιοι😉.

Αλλά προβλέπω πως δεν θα το κάνει, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, μπορεί να μην το κάνει και ποτέ, γιατί είναι κιμπάρης, αρσενικός και μάγκας ο Τούρκος και θα πάρει όλο το ανάθεμα πάνω του της αποτυχίας και ας είναι αυτός που είναι με το εκτόπισμα που έχει.

Γιατί δεν είναι ούτε ραδιούργος, ούτε ρουφιάνος και δεν θα μαχαίρωνε ποτέ τον Παναθηναϊκό τώρα στα δύσκολα,για το προσωπικό του εγώ, επειδή δεν είναι τέτοιος για αυτό την πάτησε😉αυτή είναι μια πικρή ιστορία όμως που χαρακτηρίζει στη ζωή.

Αυτά, γιατί όλα έρχονται στην ώρα τους και αποκαλύπτονται, τα υπόλοιπα μετά τον τελικό του κυπέλλου…

Υ.Γ 27 χρόνια στο ρεπορτάζ μόνο αλήθειες για όσους φυσικά καταλαβαίνουν, οι υπόλοιποι βαράτε βιολιτζήδες,τζάμπα είναι😉(φυσικά όσοι βρίζουν-ειρωνεύονται και κάνουν τους πονηρούς στα σχόλια,εξαφανίζονται με συνοπτικές και τρώνε πόρτα δια παντός.

Το μαγαζί έτσι λειτουργεί και σε όποιον αρέσει😜).»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News