Παναθηναϊκός: Θα πρέπει να το σκεφτούν ξανά για το μέλλον Γερεμέγεφ

Παναθηναϊκός: Θα πρέπει να το σκεφτούν ξανά για το μέλλον Γερεμέγεφ

Ωδή στον Σουηδό, που όποτε του δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστεί το κάνει με αυταπάρνηση και περίσσιο πάθος στο δρόμο προς την προσωπική εξιλέωση του σπουδαίου σκόρερ που κρύβει μέσα του.

Μπορεί να έχασε δύο τετ α τετ κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά μην ξεχνάμε ότι ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ έρχεται από αδικαιολόγητο παραγκωνισμό μηνών από τον Φατίχ Τερίμ και η επιστροφή του στην δράση απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν με γκολ λίγα μόλις λεπτά μετά την αλλαγή του στην Τούμπα.

Όπως κρίνεται λογικό, η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό επιβάλλει απαραίτητες αλλαγές με ορισμένους παίκτες να αποχωρούν και την ομάδα να ενισχύεται στα κενά που θα δημιουργηθούν.

Δεδομένο θεωρείται ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση στο θέμα του Σουηδού ο οποίος βρισκόταν συστηματικά μεταξύ 3ης αλλαγής και εκτός αποστολής αφού η ποιότητα του είναι τέτοια η οποία δεν χώρα τέτοιους χειρισμούς.

Κινήθηκε σωστά στο χώρο κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, συνεργάστηκε άψογα με τον Τάσο Μπακασέτα ξεκλειδώνοντας την αντίπαλη άμυνα και είναι ο παίκτης ο οποίος μπορεί να δώσει γκολ και επιπλέον λύσεις στην επιθετική γραμμή του Τριφυλλιού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News