Μήτογλου: «Δεν έχουμε άγχος, στόχος μας η κατάκτηση του τροπαίου»

Παναθηναϊκός-Μακάμπι: Πότε είναι το Game 2 - Η ώρα και η μέρα

Αποφασισμένος για την κατάκτηση της Euroleague εμφανίστηκε ο Ντίνος Μήτογλου πριν την προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο.

Αναλυτικά όσα είπε στο sportal:

«Είναι η τελευταία προπόνηση. Έχουμε δει πολύ βίντεο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Μπαίνουμε με το σκεπτικό μόνο ότι θα πάρουμε τη νίκη»

Σε ερώτηση για το αν τους αγχώνει η δήλωση του Εργκίν Αταμάν για το «έβδομο αστέρι», ο Έλληνας φόργουορντ σημείωσε: «Κανένα άγχος. Ο στόχος μας είναι η κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Όλοι έχουμε τις ίδιες πιθανότητες, αλλά στόχος μας είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι. Ποιος θα παίξει πιο πολύ physical»

Αν δεν είμαι έτοιμος για αύριο, πότε θα είμαι. Δεν είπαμε κάτι για το αυριανό παιχνίδι. Με τον Νικ και τον Γιώργο είμασταν συμπαίκτες στον ΠΑΟ είμαστε συμπαίκτες στην Εθνική, Σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Για 40 λεπτά θα είναι αντίπαλοι»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News