«Νέο φαβορί ο Γκουστάβο Πογιέτ για τον πάγκο του Παναθηναϊκού» (pic)

«Νέο φαβορί ο Γκουστάβο Πογιέτ για τον πάγκο του Παναθηναϊκού» (pic)

Ανατροπή από τους μπουκς αναφορικά με τον προπονητή στον πάγκο του Παναθηναϊκό την 1η του Σεπτέμβρη.

«Φωτιά» έχουν πάρει οι στοιχηματικές εταιρίες μετά την αποχώρηση του Φατίχ Τερίμ στο Τριφύλλι με τους μπουκς, πλέον, να δίνουν νέο φαβορί για τη θέση του headcoach.

Ο επόμενος προπονητής στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα είναι ξένος, με «ισχυρό» βιογραφικό και ένα γενικότερο προφίλ που θα πείσει τη μεγαλύτερη μάζα του φίλαθλου κοινού.

Με αυτήν την πληροφορία ως δεδομένη, υπήρξαν ανακατατάξεις σχετικά με τις αποδόσεις στη σχετική ενότητα με τους υποψήφιους προπονητές.

Παρότι έμεινε ελεύθερος ο Λεωνίδας Βόκολος από τη Λαμία, εκείνος υποχώρησε στη 2η θέση. Πλέον, στην κορυφή εντοπίζεται ένας γνώριμος τεχνικός εντός των ελληνικών συνόρων, ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο 56χρονος πρώην προπονητής της ΑΕΚ παρουσιάζεται ως το απόλυτο φαβορί για την τεχνική ηγεσία των «πρασίνων» σε απόδοση 2,00. Να σημειωθεί πως προ ημερών ο τέως ομοσπονδιακός προπονητής δινόταν ως επιλογή σε απόδοση 11,00.

Φυσικά, δεν έλειψαν και κάποια καινούργια entries στη συγκεκριμένη λίστα, όπως ο Ράφα Μπενίτεθ που αναφέρθηκε σε δημοσίευμα του radar.gr, ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο Κώστας Μπράτσος και ο Τόμας Τούχελ.

Δείτε παρακάτω:

«Νέο φαβορί ο Γκουστάβο Πογιέτ για τον πάγκο του Παναθηναϊκού» (pic)

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News