«Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Ράφα Μπενίτεθ - Το ποσό που δίνει το Τριφύλλι»

«Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Ράφα Μπενίτεθ - Το ποσό που δίνει το Τριφύλλι»

Ένα τεράστιο όνομα εντοπίζεται ψηλά στη λίστα του Τριφυλλιού για τη θέση στον πάγκο της ομάδας και δεν είναι άλλο από του πρωταθλητή Ευρώπης με τις Λίβερπουλ, Βαλένθια και Τσέλσι, Ράφα Μπενίτεθ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα radar.gr:

«Στα 64 του παραμένει ενεργός προπονητικά, αν και δεν ολοκλήρωσε την σεζόν στην Θέλτα (έφυγε τον Μάρτιο)!

Είναι από τους πιο πετυχημένους και δημοφιλείς Ισπανούς προπονητές εκτός συνόρων, έχοντας πάρει Τσάμπιονς Λιγκ και Κύπελλο Αγγλίας με την Λίβερπουλ, Κύπελλο και Σούπερ Καπ στην Ιταλία με Νάπολι και Ιντερ, Γιουρόπα Λιγκ με την Τσέλσι, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με την Ιντερ.

Και στην Ισπανία 2 πρωταθλήματα με την Βαλένθια ενώ πέρασε (την σεζόν 2015-16) κι από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Πριν από δυο χρόνια δούλευε στην Πρέμιερ Λιγκ για την Έβερτον, όπως και μια 3ετία (2016-19) για την Νιουκάστλ! Μιλάμε για τεράστια προπονητική προσωπικότητα και με σούπερ βιογραφικό, ο Μαδριλένος κόουτς, με τον οποίο “φλερτάρει” μεγάλη ελληνική ομάδα!

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος έχει βγει στην αγορά για αναζήτηση μεγάλου προπονητή, αντικαταστάτη του Τερίμ και με κασέ ακόμη και + 2.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα , λοιπόν, με την ελληνό – ιβηρική πιάτσα agent o Μπενίτεθ είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους ενώ στην πράσινη short list υπάρχουν επίσης ένας Πορτογάλος και ένας Αργεντινός, εξίσου δυνατά/γνωστά ονόματα.

Για την ιστορία ο Μπενίτεθ είναι “ομόσταβλος” μανατζερικά με τους Έμερι/Τσάβι/Ετσεμπερία…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News