Παναθηναϊκός: Το πλάνο του Κόντη ενόψει τελικού

Κόντης: «Πρόβλημα αναγκαστικών αλλαγών» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Σε κάθε περίπτωση, άσχετα από την εικόνα και το αποτέλεσμα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στα τελευταία 30 λεπτά ήταν δύσκολο να χωνέψεις ότι χάθηκε πλεονέκτημα δύο τερμάτων τόσο γρήγορα.

Ο φιλοξενούμενος όσο ήταν στο γήπεδο ο Τσέριν δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα επί της ουσίας, γιατί οι πράσινοι είχαν πάρει εντελώς την ενέργεια του αγώνα, έκλεβαν μπάλες ψηλά και δεν χρειαζόταν να μένουν σε χαμηλά μέτρα κάτι που έγινε όταν μπήκε στο ματς ο θλιβερός Βιλένα και αποχώρησαν Γερεμέγιεφ και Μαντσινι.

Ως τότε ο Χρήστος Κόντης είδε να λειτουργούν καλά οι γραμμές. Στον άξονα ο Σλοβένος με τον Ρούμπεν έκλεβαν μπάλες, τους ακολουθούσε η τελευταία γραμμή άμυνας χωρίς να υπάρχουν επικίνδυνες αποστάσεις και το τριφύλλι έχτιζε συνεχώς δεύτερες και τρίτες επιθέσεις με τον Μαντσίνι δραστήριο, τον Μπακασέτα από κοντά και τον Γερεμέγιεφ να σκορπά ανησυχία με κάθε του κίνηση.

Το τριφύλλι πήρε αυτοπεποίθηση μέσα στο παιχνίδι και επένδυσε πολύ στο γεγονός πως η μπάλα κερδιζόταν ψηλά, είχε εύκολη κατοχή και τα τρεξίματα των χαφ δημιουργούσαν συνέχεια υπεραριθμίες.

Ο μπούσουλας υπάρχει ενόψει τελικού και μάλιστα έχεις και το συν της επιστροφής Ιωαννίδη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News