Χέιζ-Ντέιβις για Ναν: «Είναι φανταστικός, εμείς απλά θα προσπαθήσουμε να του το κάνουμε δύσκολο»

Χέιζ-Ντέιβις για Ναν: «Είναι φανταστικός, εμείς απλά θα προσπαθήσουμε να του το κάνουμε δύσκολο»

Ο Χέιζ-Ντέιβις μίλησε για τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και την αντιμετώπιση του Κέντρικ Ναν.

Αναλυτικά όσα είπε στο Eurohoops:

Δεν νιώθω τίποτα, το μόνο που κάνω είναι να βγω στο παρκέ, να δέσω τα παπούτσια μου και να στείλω ένα μήνυμα-φωτογραφία στην μαμά μου πριν το παιχνίδι. Δεν μου αρέσει ο Νικ Καλάθης (σ.σ. γέλια). Όταν όλοι οι άλλοι άνθρωποι βγαίνουν το βράδυ περνάνε καλά, κάνουν ταξίδια, εσύ ξέρεις ότι αντίστοιχα πρέπει να δουλέψεις σκληρά, να πας για προπόνηση, να πας γυμναστήριο, ή αντίστοιχα ξέρεις ότι πρέπει να κοιμηθείς νωρίς γιατί 04:00 ξεκινάς το workout. Αυτές είναι μερικές θυσίες που πρέπει να κάνεις και σε βοηθούν να είσαι σε τέτοιες στιγμές όπως τώρα και τελικά βλέπεις ότι αξίζει τον κόπο! Η ζωή είναι ό,τι δίνεις παίρνεις στο τέλος“, δήλωσε αρχικά.

Τέλος, για το πώς θα σταματήσει τον Κέντρικ Ναν: “Πέντε άτομα! Είναι στην καλύτερη πεντάδα της φετινής Ευρωλίγκα. Ξέρουμε τι είναι ικανός να κάνει. Θα πάρει προφανώς τα σουτ που θέλει. Είναι ένας παίκτης NBA και ήρθε εδώ στην Ευρώπη και παίζει φανταστικά. Θα κάνει αυτό που ξέρει, θα πάρει τα σουτ που θέλει. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να του το κάνουμε δύσκολο. Επίσης όταν θα πάρει τα σουτ, να μην δώσουμε δεύτερη ευκαιρία, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ. Πρέπει να παίξουμε σκληρά“.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News