Παπαπέτρου: «Nα τα δώσουμε όλα για κάτι που έχουμε δουλέψει σκληρά όλη τη σεζόν»

Παναθηναϊκός-Κολοσσός 96-73: Τα highlights από τον... περίπατο

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε ενόψει του Final Four της Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του SPORT24:

Για όλη τη φετινή πορεία: “Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά. Είναι μια πολύ ωραία και χαρούμενη στιγμή να βρισκόμαστε εδώ με την ομάδα μετά από τόσα χρόνια με τον Παναθηναϊκό. Αξίζει στην ομάδα μετά από την προσπάθεια και τις αλλαγές που έχουν γίνει. Παρόλα αυτά δεν είμαστε εφησυχασμένοι. Είμαστε δύο νίκες μακριά από το τρόπαιο, θα παλέψουμε και θα δώσουμε όλη μας την ψυχή για αυτό το πράγμα”.

Για το πότε είπε ότι “θα πάμε Final Four”: “Το πιστεύαμε όλη τη σεζόν, Από πέρυσι το καλοκαίρι. Από όταν υπέγραψα να γυρίσω στον Παναθηναϊκό και μιλώντας με τον Κώστα Σλούκα είχαμε αποφασίσει ότι αυτός είναι ο στόχος, να επιστρέψουμε εκεί που πιστεύουμε ότι αξίζει η ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για κάτι που έχουμε δουλέψει σκληρά όλη τη σεζόν”.

Για το τι θα αφαιρούσε από τη Φενέρμπαχτσε: “Είναι πολύ μετρημένη ομάδα, κάνουνε πολλά πράγματα καλά. Δεν έχουν τόσο πολύ τον αστάθμητο παράγοντα. Έχουν μία βάση και έναν τρόπο παιχνιδιού τον οποίο σε κάθε παιχνίδι είναι εκεί, ακόμα και στην κακή τους βραδιά θα παίξουν για 7/10. Θα έλεγα τη συνέπεια και τα ριμπάουντ”.

Για το εάν έχει κρατήσει κάτι για το Final Four: “Έχω κρατήσει κάτι και εγώ”

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News