Παναθηναϊκός - Άρης 2-1: Η κριτική - βαθμολογία των παικτών

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη.

Παναθηναϊκός - Άρης 2-1: Η κριτική - βαθμολογία των παικτών

Ο Παναθηναϊκός έχει χτίσει νοοτροπία νικητή και αυτό το απέδειξε σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών κόντρα στον Άρη που «είναι» στο πρωτάθλημα και προέρχεται από μία σειρά ικανοποιητικών αποτελεσμάτων.

Σωστά ο Τζέικομπ Νίστρουπ έκανε ολικό rotation ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η… απογοήτευση προήλθε από τους πλάγιους επιθετικούς του Παναθηναϊκού (Αντίνο, Πελίστρι) που δεν μετουσίωσαν τις μοναδικές ευκαιρίες τους σε γκολ.

Πολυτέλεια για τους «πράσινους», είναι να διαθέτουν για 4ο σέντερ φορ έναν εν δυνάμει, πρωταθλητή αξίας 4+ εκατ. ευρώ, που έβαλε γκολ-highlight στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Έπειτα από τα σημερινά αποτελέσματα (28/10), ο Παναθηναϊκός θα πάει στο Γ. Καραϊσκάκης σε ένα ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό, δίχως να έχει σύμμαχο το goal difference σε ενδεχόμενη ισοπαλία.

Ινιάκι Πένια (6/10): Ανεξήγητα ο Πένια παίζει και στις τρεις διοργανώσεις. Ο Ισπανός γκολκίπερ έκανε ένα σοβαρό λάθος στο α’ ημίχρονο, ενώ στη συνέχεια δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Τριαντάφυλλος Τσάπρας (6/10): Στο πρώτο διάστημα του αγώνα είχε αρκετά ανεβάσματα. Στο ανασταλτικό κομμάτι έβγαλε άμυνες και κρίνεται θετικός.

Γιώργος Κάτρης (7/10): Πείσμωσε για το λάθος στο Καζακστάν ο Κάτρης και έβγαλε αντίδραση στον αγώνα με τον Άρη.

Έρικ Πάλμερ-Μπράουν (7/10): Σταθερότητα έδειξε στην άμυνα ο Πάλμερ-Μπράουν, δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα.

Γιώργος Κυριακόπουλος (8/10): Από δική του σέντρα ο Ραστόντερ χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό.

Πέδρο Τσιριβέγια (4/10): Ο Τσιριβέγια έκανε ένα από τα άσχημα παιχνίδια του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. «Πούλησε» εύκολα την μπάλα στο γκολ της ισοφάρισης.

Ιμράν Λούζα (9/10): Έλαμψε στο πρώτο ημίχρονο ο πρώην μέσος της Γουότφορντ. Έδωσε δύο έτοιμα γκολ σε Κοντούρη και Πελίστρι, μπήκε… το ένα, προς επιβράβευσή του.

Σωτήρης Κοντούρης (8/10): Υποδειγματικά εκτέλεσε τον Βέλλιο στο 10′ για να ανοίξει το σκορ. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εκείνον, καθώς ο χρόνος του έχει μειωθεί σημαντικά.

Αντριάνο Γιάγκουσιτς (3/10): Θα ήταν προτιμότερο για τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό να παραχωρηθεί δανεικός τον Γενάρη.

Φακούντο Πελίστρι (4/10): «Εκτελεστής» ουδέποτε υπήρξε, όμως, ο Νίστρουπ επιμένει να τον χρησιμοποιεί από τα αριστερά. Η συγκεκριμένη συνεργασία προπονητή – ποδοσφαιριστή δεν πρόκειται να αποφέρει οφέλη στην ομάδα.

Ελμίν Ραστόντερ (9/10): Το «Όχι» του Ραστόντερ στο 89′ κλείδωσε το τρίποντο στο ΟΑΚΑ. Ο σέντερ φορ από τη Β. Μακεδονία έχει σκοράρει ένα γκολ σε κάθε διοργάνωση σε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής (προκριματικά, Conference League, Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας).

Ρικ Φαν Ντρόγκελεν (7/10): Είτε παίζει 1′, είτε 90′ ο Ολλανδός στόπερ παίζει με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση.

Λιβάι Γκαρσία (6/10): Κυνήγησε το γκολ, είχε ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Βέλλιος απέκρουσε δύσκολα.

Σαντίνο Αντίνο (4/10): «Παρέα» με τον Πελίστρι και ο Αντίνο. Είχε υποχρέωση να «τελειώσει» το ματς σε ανεπανάληπτο τετ α τετ (και με τον Τσάπρα δίπλα του), όμως, τα έκανε… σαλάτα.

Ιάσωνας Νεμπής-Ετιέν Καμαρά (-): Δεν μπορούν να κριθούν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr