Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η πρώτη κίνηση για Γιαννούλη

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Παίρνουν σειρά και άλλοι Έλληνες

Ο 28χρονος αποτελεί παρελθόν, εδώ και λίγες ημέρες, από την Νόριτς μετά από 3.5 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στην ενδεκάδα των «Καναρινιών» σε Premier League & Championship.

Σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay, ο Δημήτρης Γιαννούλης, που είναι πλέον ελεύθερος, αναζητά τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας στο εξωτερικό.

Προτεραιότητά του είναι να υπογράψει σε ευρωπαϊκό κλαμπ που θα του αποφέρει το ρόλο και το οικονομικό συμβόλαιο που του αναλογεί, δεδομένου της ποιότητας και της αξίας του.

Ο Παναθηναϊκός, που σαρώνει την αγορά για τις μεταγραφές, έχει δείξει εδώ και μήνες το «ζεστό» του ενδιαφέρον στην πλευρά του παίκτη και είναι διατεθειμένος να καλύψει τα «θέλω» του για να τον ντύσει στα «πράσινα».

Παρόλα αυτά, ο Έλληνας μπακ θέλει να συνεχίσει στο εξωτερικό και θα εξετάσει ενδελεχώς τις εναλλακτικές του για να επιλέξει την πιο συμφέρουσα περίπτωση για τον εαυτό του, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News