Παναθηναϊκός: Προσπάθησε να «κλέψει» Γκατσίνοβιτς η ΑΕΚ!

Γκατσίνοβιτς: «Έτσι με έπεισε ο Γιοβάνοβιτς - Ήρθα για να πάρουμε το Κύπελλο»!

«Πόρτα» στην ΑΕΚ έριξε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, που επιδίωξε να τον κάνει δικό της πριν αυτός υπογράψει στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης!

«Ο Γκατσίνοβιτς είναι ένας παίκτης που είχε ξεχωρίσει ο Γιοβάνοβιτς, έχει ακριβώς τα στοιχεία που έψαχνε. Για τον μόνο παίκτη που είπε “τον θέλω”, ήταν αυτός. Αυτό που μπορώ να σας αποκαλύψω και είναι 100% επιβεβαιωμένο είναι πως, όταν ήρθε στην Ελλάδα ο παίκτης, δέχθηκε ο εκπρόσωπός του τηλεφώνημα από την ΑΕΚ για να πάει εκεί. Αυτός όμως αρνήθηκε γιατί είχε δώσει τον λόγο του στον Παναθηναϊκό. Πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ λοιπόν και υπέγραψε. Μπορεί να παίξει οκτώ, όχι τόσο έξι, περισσότερο δέκα, αλλά είναι κυρίως οκτώ. Προσφέρει πράγματα που δεν έχει στα χαφ του ο Παναθηναϊκός. Επειδή είναι τέτοιο το στυλ του, δεν θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως, αυτό που πιστεύουν στο «τριφύλλι» είναι ότι αν ο Γκατσίνοβιτς περάσει καλά εδώ, βρει τα «πατήματά» του και αξιοποιηθεί σωστά, τότε το καλοκαίρι θα μπορέσουν να κάνουν από άλλη βάση συζήτηση με την Χόφενχαϊμ για την απόκτησή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News