Τα χρέη θα κρίνουν την επιστροφή στην Παιανία!

Προσκάλεσε σε δείπνο της ομάδας τον Αλαφούζο ο Νταμπίζας

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Παιανία συχνά πυκνά παραμένει στο επίκεντρο της πράισνης επικαιρότητας, ωστόσο σπάνια υπάρχουν εξελίξεις.

Στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας προπονείται μόνο η Ακαδημία, ωστόσο θα ήταν μεγάλο βήμα αν μετακομίσει εκεί και η πρώτη ομάδα, καθώς οι υποδομές που υπάρχουν στο Κορωπί δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτές της Παιανίας.

Σύμφωνα με τη Livesport, Νταμπίζας και Φύσσας έχουν ενημερώσει τον Αλαφούζο για τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης επιλογής, με τον μεγαλομέτοχο να μην είναι αρνητικός. Μάλιστα έχει υποσχεθεί ότι θα εξετάσει το αίτημα τους.

Ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση το πρόβλημα έχιε να κάνει με το οικονομικό, καθώς θα χρειαστούν κάποια χρήματα για την ανακαίνιση της Παιανίας.

Το δημοσίευμα καταλήγει με το εξής: «πολλά θα εξαρτηθούν από το αν η ΠΑΕ θα υπαχθεί σύντομα σε ρύθμιση για τα χρέη της. Αν η αίτησή της γίνει αποδεκτή από το υπουργείο Οικονομικών ο Αλαφούζος θα εξοικονομήσει λεφτά για την Παιανία».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News