Πέντε λεπτά έπαιξαν και οι άλλοι ζαλίστηκαν!

Μακάμπι - Παναθηναϊκός: Η σημαντική αλλαγή ενόψει του Game 4

Πέντε λεπτά ανέβασε ρυθμό ο Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι κι η Μακάμπι “πνίγηκε”.

Εκείνο το χρονικό σημείο η ομάδα του Αταμάν έπαιξε πολύ καλά στην άμυνα, είχε καλές επιστροφές, βγάζοντας πάντα γρήγορα παίκτη πάνω στη μπάλα και τον ντριμπλέρ που την κουβαλούσε στο τρανζίσιον των αντιπάλων.

Οι πόντοι που δέχθηκαν οι πράσινοι στο ανοικτό γήπεδο προήρθαν είτε από δικά τους λάθη χάνοντας τη μπάλα στην επίθεση σε κομβικά σημεία του γηπέδου, είτε από στιγμιαία αδράνεια, όπως εκείνη των ψηλών (ειδικά του Μήτογλου) που άφηνε τους αντιπάλους να παίζουν βόλεϊ κάτω από την ρακέτα.

Χάρη στην οίστρο του Ναν και το ένστικτο αυτοσυντήρησης των υπολοίπων το τριφύλλι “μάζεψε” την διαφορά και ισοφάρισε σε στιγμές που το στήσιμο στο μισό γήπεδο ήταν σωστό κι η παρουσία του Παπαπέτρου στο παρκέ καταλυτική, μιας και από την αρχή έδειξε να πτοεί σημαντικά τους γηπεδούχους τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά.

Εάν ο Παναθηναϊκός δεν έχανε τόσες βολές και ριμπάουντ θα μπορούσε να κερδίσει, παρότι στο game 3 βαρεθήκαμε να περιμένουμε πότε θα εμφανιστεί στο γήπεδο. Αυτό το τελευταίο λέει πολλά για απόψε.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News