Παναθηναϊκός: 4-5 μεταγραφές με ή χωρίς Τερίμ!

Ιωαννίδης για Μπερνάρ: «Θα πάω στο αεροδρόμιο για να μη φύγει!»

Με το θέμα του προπονητή να είναι ακόμα στον αέρα στο Τριφύλλι και τη νέα χρονιά να πλησιάζει, οι αποφάσεις για τον σχεδιασμό της πρέπει να παρθούν στις επόμενες ημέρες.

Ο Φατίχ Τερίμ συνεχίζει στον πάγκο του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά θα πρέπει να ξεκαθαριστεί αν θα είναι αυτός που θα πορευτεί με την ομάδα και τη νέα χρονιά.

Οι μεταγραφές πλησιάζουν, με τους «Πράσινους» να έχουν αποκτήσει ήδη τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ένα ποδοσφαιριστή με βαρύ βιογραφικό σε ιδανική ηλικία που σηματοδοτεί πρωταθλητισμό.

Το Τριφύλλι αναμένεται να κάνει άλλες τέσσερις με πέντε δυνατές κινήσεις το προσεχές καλοκαίρι, με σκοπό την ενδυνάμωση του πράσινου ρόστερ.

Δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται και οι αποχωρήσεις από το σύλλογο, με κάποια συμβόλαια που λήγουν να μην ανανεώνονται και όχι μόνο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News