Μακαμπι - Παναθηναϊκος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (02/05)

Μακαμπι - Παναθηναϊκος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (02/05)

Να φέρει την σειρά στα… ίσια (2-2) για να διεκδικήσει την μεγάλη πρόκριση στο F4 στο ΟΑΚΑ θέλει ο Παναθηναϊκός στο Game 4 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μακαμπι – Παναθηναϊκος Live streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει τη Μακάμπι στην Aleksandar Nikolic Hall του Βελιγραδίου (21:45) στο Game 4 των Playoffs.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρίσκεται πλέον με 2-1 πίσω στη σειρά με τη Μακάμπι και καλείται να κάνει την ανατροπή για να βρεθεί στο Final-4 του Βερολίνου.

Στο Game 3 στο Βελιγράδι οι «πράσινοι» ήταν κατώτεροι των περιστάσεων επί τρία δεκάλεπτα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω ακόμα και με -18 (57-39, 24’), αλλά δεν τα παράτησαν και κυνήγησαν τη νίκη ως το τέλος.

Με μια τρομερή αντεπίθεση με ηγετικές μορφές τον εξαιρετικό σε όλο το παιχνίδι Παπαπέτρου και το Ναν που ξύπνησε στην τελική ευθεία και πήρε «φωτιά» στην επίθεση επέστρεψαν στο παιχνίδι και έφτασαν να ισοφαρίσουν λίγο πριν το τέλος (83-83).

Στις τελευταίες φάσεις όμως δεν τους ευνόησαν οι λεπτομέρειες, καθώς ο Γκραντ έκανε αχρείαστο φάουλ στον Μπράουν που του έδωσε το δικαίωμα για 2/2 βολές και στο φινάλε το τρίποντο του Ναν για τη νίκη βρήκε σίδερο.

Έτσι επήλθε η ήττα κι έγινε το 2-1 για τη Μακάμπι που έχει πλέον το πάνω χέρι, με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να έχει παράπονα από τη διαιτησία και να υποβάλλει ένσταση για δύο φάσεις στα τελευταία δευτερόλεπτα, το τζάμπολ που δόθηκε στη φάση με την αλλοίωση το Λεσόρ στον Μπράουν και τη γραμμή που είχε πατήσει λίγο νωρίτερα ο Νίμπο.

Το δεδομένο πάντως είναι πως η ομάδα του Αταμάν έχει μονόδρομο τη νίκη στο τέταρτο ματς της σειράς για να ισοφαρίσει σε 2-2 και η πρόκριση να κριθεί σε «τελικό» στο ΟΑΚΑ. Για να φτάσει όμως σε εκείνον τον «τελικό» πρέπει να πάρει αυτόν στο Βελιγράδι.

Δηλώσεις Αταμάν – Παπαπέτρου μετά το Game 3

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Game 3 της σειρά των πλέι οφ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στάθηκε στον τρόπο που κρίθηκε το ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν πήραμε στο τζάμπολ και κάναμε ένα χαζό φάουλ στα 2” και στη συνέχεια χάσαμε το σουτ που θα μας έδινε τη νίκη και πλέον η Μακάμπι έκανε το 2-1».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός για 35 λεπτά δεν ήταν καλός, αλλά στο τελευταίο 5λεπτο γύρισε στο ματς: «Το παιχνίδι διαρκεί 40 λεπτά. Χάσαμε το τελευταίο σουτ για τη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα».

Για το τι έφταιξε στην αρχή του ματς: «Δεν παίξαμε καλά ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να ξεκινήσουμε καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι.

Για την εκκίνηση του ματς και τι πρέπει να αλλάξει: «Είναι δύσκολο να πω. Για μένα κόστισε και στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλό μπάσκετ.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου με την σειρά του δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, τόνισε την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού και στάθηκε στα πρέπει του τέταρτου προημιτελικού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μιλώντας στη Nova ανέφερε:

«Είναι λυπηρή η εμφάνισή μας στα πρώτα 35 λεπτά. Καταλαβαίνουμε τι διακυβεύεται. Μπήκαμε ανέτομοι, δεν παλέψαμε όσο έπρεπε για τη σημαντικότητα του ματς. Βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ για υπερβάσεις.

Η Μακάμπι είναι εξαιρετική σε όλη τη σειρά, παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, Αξίζουμε κάτι παραπάνω όλοι μας, σαν οργανισμός.

Αυτή είναι η ζωή του αθλητή, είτε κερδίσεις είτε χάσεις. Πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος και να είμαστε πανέτοιμοι για την Πέμπτη. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ότι μπορούμε να γυρίσουμε στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο μας. Να δώσουμε το 110%. Παίζουμε για να μείνουμε ζωντανοί και να αφήσουμε την ψυχή μας».

Μακαμπι – Παναθηναϊκος Live streaming: Έντονα παράπονα από Παναθηναϊκό – Τι ανέφερε ο Σερέλης

Ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι στάθηκε μεταξύ άλλων στις αποφάσεις των διαιτητών που έκριναν το ματς. Αποστολή στη Σερβία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα: «Είναι δεδομένο ότι δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα. Δεν χρησιμοποιήσαμε το σώμα μας, τα χέρια μας και το μυαλό μας θα έλεγα. Δώσαμε το δικαίωμα στη Μακάμπι να πάρει διαφορές, νωρίς στο παιχνίδι. Στα τελευταία πέντε λεπτά ήμασταν πολύ σκληροί, παίξαμε με το μυαλό της αντιπάλου μας, καταφέραμε να γυρίσουμε και τώρα εκεί που πήγε το παιχνίδι, κάποιος θα κερδίσει κάποιος θα χάσει. Ένα σουτ να έμπαινε και να παίρναμε το ματς. Στην πραγματικότητα όμως η ομάδα δεν ήταν έτσι όπως θα έπρεπε και στα 40 λεπτά του αγώνα».

Για το τι έφταιξε: «Δεν είχαμε τη σκληράδα που είχαμε στο τέλος του ματς και επιτρέψαμε σε πάρα πολλούς παίκτες της Μακάμπι να μπουν στον αγώνα, κανένας δεν είχε πολλούς πόντους αλλά είχα σκοράρει όλη η ομάδα που είχε παίξει».

Για το αν υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα ενόψει και του Game 3: «Προφανώς και υπάρχει τώρα απογοήτευση. Παρόλο που κάναμε μία πολύ κακή εμφάνιση το παιχνίδι το φτάσαμε στο σουτ, αλλά ξέρουμε ότι ήρθαμε εδώ για να παίξουμε δύο παιχνίδια. Πρέπει να πάρουνε ένα από τα δύο παιχνίδια για να γυρίσουμε πίσω στο ΟΑΚΑ. Δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρώτο ματς, πρέπει να ετοιμαστούμε για να πάρουμε το δεύτερο».

Για το τι συμπεράσματα βγαίνουν εφόσον χάθηκε το ματς με αυτό τον τρόπο: «Νομίζω ότι πραγματικά κάναμε μια κακή εμφάνιση σήμερα αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε. Αυτό δείχνει ότι έχουμε τις δυνατότητες να σταματήσουμε τη Μακάμπι παρόλο που σήμερα δεν ήμασταν καλοί και πως κι εμείς παίζοντας έξυπνα στην επίθεση μας μπορούμε να σκοράρουμε να πάμε σε ένα υψηλό σκορ και να πάρουμε το ματς».

Για την ένσταση: «Είναι μια φάση που κακώς σφυρίχτηκε, να ξεκινήσουμε από εκεί, ότι κακώς σφυρίχτηκε ότι μετράει το καλάθι. Εμείς ισχυριζόμαστε ότι από την στιγμή που σφύριξαν οι διαιτητές θα έπρεπε να δοθεί η μπάλα σε εμάς. Θα γίνει μια ένσταση, και εάν δεν δινόταν η μπάλα σε εμάς θα έπρεπε να έχει 3,8″ η Μακάμπι για να επιτεθεί και όχι 14 δευτερόλεπτα γιατί στην ουσία η Μακάμπι έπαιξε μετά με 14 δευτερόλεπτα. Θα δούμε τι ελπίδες υπάρχουν για αυτό. Σίγουρο είναι ότι ήταν ένα σφύριγμα το οποίο, όπως αποδείχθηκε από το γεγονός ότι οι διαιτητές έδωσαν ένα τζάμπολ ότι ήταν λάθος σφύριγμα».

Μακαμπι – Παναθηναϊκος Live streaming| Links: 

Την σπουδαία αναμέτρηση στο Βελιγράδι, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).

Δες ζωντανά τον αγώνα με ένα κλικ!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News