Η ΚΛΟΠΗ στο Μακάμπι-Παναθηναϊκός: Οι δύο φάσεις έκτρωμα (pics)
Δύο φάσεις, στα τελευταία δευτερόλεπτα έπαιξαν το ρόλο τους στο Βελιγράδι, στον αγώνα Μακάμπι-Παναθηναϊκός.
Συγκεκριμένα, 55 δευτερόλπετα πριν τη λήξη, ο παίκτης της Μακάμπι πατάει ΚΑΘΑΡΑ τη γραμμή, αλλά ο διαιτητλης μπροστά στα μάτια του δεν σφυρίζει την παράβαση.
Δείτε παρακάτω:


Λίγο αργότερα, είχαμε ακόμη μία περίεργη διαιτητική απόφαση. Ο Λεσόρ με 1/2 βολές (χάθηκε ευκαιρία για εύκολο καλάθι) ισοφάρισε σε 83-83 με 40 δεύτερα. Η Μακάμπι ανανέωσε την επίθεσή της σε μια φάση που ο Ριβέρο έκανε επιθετικό φάουλ και ο Λεσόρ έκανε τάπα στον Μπράουν, αλλά ο τρίτος ρέφερι Καρντούμ μέτρησε αρχικά το καλάθι.
Η φάση ήταν ξεκάθαρη, αλλά δόθηκε πλέον τζάμπολ (ενώ η κατοχή θα ήταν στον Παναθηναϊκό αν δεν είχε λανθασμένα μετρήσει το καλάθι ο ρέφερι), το οποίο κέρδισε ο Νίμπο, με τον Γκραντ να κάνει το τέταρτο ομάδικό φάουλ στον Μπράουν και τους Ισραηλινούς να έχουν μια τελευταία επίθεση με 6,3 δεύτερα. Ο Γκραντ έκανε ανόητο φάουλ στην προσπάθεια για σουτ του Λορένζο Μπράουν και ο Αμερικανός με δύο βολές διαμόρφωσε το 85-83 με 2,6 δεύτερα να απομένουν.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πότε έρχεται στην Ελλάδα ο Αντίνο - Το ποσό του deal
- Ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Οι αλλαγές Μπενίτεθ και τα φοβαρί με ΑΕΚ
- «Βόμβα» από το Basketnews: Ο Παναθηναϊκός στη μάχη για Άρμονι Μπρουκς
- Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι ρήτρα «μαμούθ» για Αντίνο, το ποσό
- Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα και οι 4 αλλαγές που χρειάζονται