Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο της παραμονής Τερίμ και τα βιογραφικά για τον... επόμενο

Παναθηναϊκός: Η λογική Αλαφούζου πίσω από την επιλογή Τερίμ

Ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ αποφάσισε να ολοκληρώσει τη χρονιά με τον Τούρκο προπονητή στον πάγκο του, αλλά σύντομα θα κληθεί, εκ νέου, για την επόμενη μέρα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν λειτούργησε παρορμητικά και δεν απέλυσε τον Φατίχ Τερίμ με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά του έδωσε χώρο και χρόνο να τελειώσει τις υποχρεώσεις του σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

Παρόλα αυτά, απίθανο θεωρείται να είναι προπονητής του Παναθηναϊκού και την επόμενη χρονιά με όσα συνέβησαν στα τελευταία παιχνίδια, με τη διοίκηση να έχει αναλάβει να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του.

Πολλοί υποστήριξαν ότι η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ ενόψει του τελικού απέναντι στον Άρη που θα κρίνει τον τίτλο και την Ευρωπαϊκή συμμετοχή της επόμενης σεζόν.

Η απόφαση πάρθηκε, το Τριφύλλι θα πορευτεί με τον «Αυτοκράτορα» στα τρία τελευταία παιχνίδια και έπειτα, εκτός απροόπτου, θα γυρίσει σελίδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News