Παναθηναϊκός: Ποιους ψηλούς μπορεί να φέρει ο Αταμάν για τους τελικούς με Ολυμπιακό (vid)

Παναθηναϊκός: Ποιους ψηλούς μπορεί να φέρει ο Αταμάν για τους τελικούς με Ολυμπιακό (vid)

Ανοικτό είναι το παράθυρο για την απόκτηση ενός ψηλού στον Παναθηναϊκό AKTOR με φόντο τους τελικούς του πρωταθλήματος της Basket League με τον Ολυμπιακό.

«Σου είπα πριν ότι θα πούμε για τους ψηλούς του Παναθηναϊκού.

Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ψηλού για τους τελικούς πρωταθλήματος, ο Μπαλτσερόφσκι δεν έχει βγει μπροστά, ο Ολυμπιακός είναι δυνατός σε αυτή τη θέση. Θα κόψει κάποιον ξένο, θα είναι ψηλός, θα είναι κοντός; Εγώ λέω θα είναι ψηλός.

Είχε ακουστεί το όνομα του Τζέι Χαφ των Ντένβερ Νάγκετς, τον είδα και στην Αμερική από κοντά. Τελειώνουν οι κανονικές περίοδοι σε Ιταλίες, Ισπανίες.

Στην Τζιρόνα του Κατσικάρη, μπορεί να μείνει ελεύθερος ο Κεμ Μπιρτς. Στην Μπανταλόνα. Στην Τουρκία, επίσης, να δούμε ποιες θα μείνουν εκτός κτλπ. Ο Όστιν Γουάιλι είναι ένας υποψήφιος, ο Ολυμπιακός πήρε τον Μόουζες Ράιτ. 

Μέχρι και πριν τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, μπορεί να πάρει παίκτη ο Παναθηναϊκός.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News