Παναθηναϊκός: Η περίπτωση του Πάουλο Σόουζα για τον πάγκο

Παναθηναϊκός: «Τα βρήκε σε όλα με Σόουζα ο Αλαφούζος - Ο λόγος που κατέληξε σε Τερίμ»

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, η απόφαση για την απομάκρυνση του Φατίχ Τερίμ μετά το τέλος της σεζόν είναι ειλημμένη και ήδη οι «Πράσινοι» κάνουν προεργασία.

Ένα όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι και εξετάζεται ενδελεχώς είναι ο γνώριμος Πάουλο Σόουζα, με τον οποίο ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ξαναμιλήσει στο παρελθόν, την περίοδο που απέλυσε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μπορεί τότε να μην επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και να ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ο Φατίχ Τερίμ, αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Μην ξεχνάμε ότι ο Πορτογάλος γνωρίζει καλά το Τριφύλλι, αφού έχει αγωνιστεί στα glory days του συλλόγου, κάνοντας πιο εύκολο τον… πιθανό γάμο στο θέμα της ανάληψης της θέσης του προπονητή.

Μετά τη σπουδαία του καριέρα ως παίκτης, έχει περάσει από τον πάγκο αρκετών ομάδων, μερικών εκ των οποίων είναι η Φιορεντίνα, Βασιλεία, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μπορντό, Φλαμένγκο, Σαλερνιτάνα, εθνική ομάδα της Πολωνίας.

Θα είναι άραγε αυτός που θα οδηγήσει το κλαμπ στην επόμενη μέρα; Είναι η ώρα της μεγάλης του επιστροφής στην Αθήνα; Σε μερικές εβδομάδες θα γνωρίζουμε…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News