Σουλιάουσκας: «O Αταμάν δεν έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά στη σειρά με την Μακάμπι»

Ξέσπασμα Αταμάν: «Περίεργο αυτό που συνέβη» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Το δικό του σχόλιο για τα όσα συνέβησαν στο τρίτο ματς της σειράς ανάμεσα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Παναθηναϊκό, έκανε ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Αουγκούστας Σουλιάουσκας.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Urbonus Q&A“:

“Υπήρχε ένα ξεκάθαρο λάθος από τους διαιτητές. Ο Νίμπο πάτησε εκτός. Έπρεπε να δοθεί αμέσως η μπάλα στον Παναθηναϊκό.

Ταυτόχρονα όμως, πήραν την μπάλα 5 δευτερόλεπτα μετά, η Μακάμπι δεν σκόραρε και ο Σλούκας είχε μια φάση δύο εναντίον ενός με τον Ματίας Λεσόρ, και έγινε φάουλ στον Λεσόρ.

Είμαι πραγματικά έκπληκτος αν κάποιος πραγματικά διαμαρτύρεται για τη φάση του Λεσόρ με τον Μπράουν. Μπορώ να καταλάβω το λάθος με τον Νίμπο.

Μιλάμε για τους διαιτητές, τις αποφάσεις τους, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι δυσαρεστημένοι γιατί θεωρούν ότι έχασαν εξαιτίας των διαιτητών και ότι η ομάδα τους τα έκανε όλα σωστά. Η Μακάμπι, χωρίς τον Μπόλντγουιν, κυριάρχησε σε αυτό το παιχνίδι.

Όλοι μιλούν για τους διαιτητές, και το πώς ο Παναθηναϊκός έχασε εξαιτίας τους, αλλά δεν έχασε γι’ αυτό. Είναι απλό. Ο προπονητής τους δεν έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά σε αυτή τη σειρά”

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News