Παναθηναϊκός: Μίλησε με Τερίμ ο Αλαφούζος - Το παρασκήνιο της απόφασης

Παναθηναϊκός: «Στήριξη Αλαφούζου σε Τερίμ, αυξάνει το μπάτζετ»

Ποιο είναι το παρασκήνιο της παραμονής του «Αυτοκράτορα» στο Τριφύλλι παρά τη θύελλα αντιδράσεων και τα σενάρια περί άμεσης απομάκρυνσής του;

Για τα δημοσιεύματα του τύπου πήρε θέση η πράσινη ΠΑΕ λέγοντας «ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή», κάνοντας ξεκάθαρη την απόφαση της διοίκησης για τη διατήρηση του Τούρκου στον πράσινο πάγκο για τα τρία τελευταία παιχνίδια της χρονιάς.

Σύμφωνα με τη Livesport, Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί ότι σε αυτό το σημείο δεν θα έκανε καλό στην ομάδα ένα νέο ηλεκτροσόκ διότι είναι θέμα ημερών η ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ένας ακόμα λόγος είναι ότι πιστεύει στο mentality και στον εγωϊσμό του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος αποκλείεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα όντας αποτυχημένος χωρίς να κατακτήσει τουλάχιστον το Κύπελλο Ελλάδας.

Η συνομιλία που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο, του εξαγόρασε χρόνο για να προετοιμάσει την ομάδα για τα κρίσιμα ντέρμπι που έρχονται, με τον Παναθηναϊκό να τα δίνει όλα για όλα για τον τίτλο και την Ευρώπη.

Το τι κρύβει το μέλλον για τους «Πράσινους» δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε ακόμα, αφού πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν και να παρθούν οι αποφάσεις από τους ιθύνοντες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News