Παναθηναϊκός: Ράβε-ξήλωνε και πάλι στο Τριφύλλι;

Παναθηναϊκός - Άρης 0-1: Τα highlights από την ήττα στη Λεωφόρο

Στον αθλητισμό, για να έχει νόημα και υπόβαθρο η κρίση σου πρέπει να μην προέρχεται αποκλειστικά από το αποτέλεσμα.

Ασφαλώς και δεν γίνεται να το αγνοείς, αλλά πάντοτε θα πρέπει να δίνεται μεγαλύτερο βάρος στην εικόνα.

Η αλήθεια είναι πως 14 χρόνια γεμάτα πίκρες είναι δύσκολο να μην επηρεάζουν την κρίση του κόσμου που κινείται πέριξ του Παναθηναϊκού αλλά θα είναι πισωγύρισμα αν το κλαμπ το καλοκαίρι πάει ξανά σε λογική ράβε-ξήλωνε.

Ήδη τα σενάρια φέρνουν το μισό ρόστερ εκτός Κορωπίου με ότι κι αν σημαίνει αυτό για το ξεκίνημα της νέας σεζόν όταν οι αντίπαλοι θα διατηρήσουν ίδιους προπονητές και ίδιο κορμό.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η εικόνα του Παναθηναϊκού είναι συνολικά πιο δυνατή από τα αποτελέσματα που πήρε.

Μας απασχολεί το ερώτημα γιατί μονίμως το κλαμπ ξενερώνει τον κόσμο του, γιατί ποτέ δεν πίνει νερό όταν φτάνει στην πηγή, γιατί πάντα στα κρίσιμα εμφανίζεται λιπόψυχο.

Όμως από παίκτες δεν πάσχει, ειδικά αν θυμηθούμε πως Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Τσέριν, Αραο, Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Μαντσίνι, Παλάσιος μια χαρά βάση συγκροτούν.

Ο Φώτης ίσως πουληθεί, ο Σλοβένος αν κάνει καλό Euro ίσως αποχωρήσει, ο Κώτσιρας δεν είναι σίγουρο ότι θα ανανεώσει, ο Πολωνός κίπερ έχει ακριβή ρήτρα, ο Παλάσιος θεωρείται μεγάλος ηλικιακά! Αλίμονο, όμως, αν γίνουν πάλι 15 μεταγραφές!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News