Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τάσεις φυγής από το Τριφύλλι

Παναθηναϊκός βαθμολογία: Το παιχνίδι με την ΑΕΚ να τον πάει στο +2

Με το τέλος της σεζόν να κοντοζυγώνει αρκετοί είναι οι παίκτες στο Τριφύλλι που έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται το μέλλον τους μακριά από τον Αθηναϊκό σύλλογο.

Βρισκόμαστε μια ανάσα από τις μεταγραφές και με τον Παναθηναϊκό να είναι οριστικά εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, ξέσπασαν τα πρώτα σημάδια από παίκτες που είναι με το… ενάμιση πόδι εκτός ομάδας.

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς το δήλωσε δημόσια, ότι με αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να παραμείνει και τη νέα σεζόν στους «Πράσινους» και θα χρειαστεί να συζητήσει τις προσεχείς εβδομάδες με την διοίκηση όσον αφορά το μέλλον του.

Η έλλειψη ικανότητας πρωταθλητισμού (όπως αποδείχθηκε) σε συνδυασμό με την αγωνιστική εξαφάνιση ορισμένων, είναι ακόμα ένας λόγος που συντελεί στην απόφαση εξόδου από το κλαμπ.

Μένει, λοιπόν, να δούμε τις επόμενες ημέρες πως θα κλείσει η χρονιά για το Τριφύλλι, με δύο παιχνίδια των Playoffs της Super League να απομένουν και τον κρίσιμο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας να πλησιάζει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News