Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Μπερνάρ το πάρτι τίτλου τελείωσε...

Και ενώ όλα έδειχναν ότι με το ξέσπασμα του Βραζιλιάνου στην τελική ευθεία της σεζόν το Τριφύλλι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, η απουσία του στα κρίσιμα κόστισε.

Παναθηναϊκός: Λίγοι το πρόσεξαν με Μπερνάρ...

Ο Μπερνάρ ήταν μαγικός το τελευταίο τρίμηνο για τον Παναθηναϊκό ανεβάζοντας επίπεδο την αρμάδα του Φατίχ Τερίμ, φέρνοντας την και πάλι στη διεκδίκηση του πολυπόθητου πρωταθλήματος.

Ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με τη Λαμία, δεν τον άφησε να αγωνιστεί στα καθοριστικά ντέρμπι με ΑΕΚ και Άρη, στα οποία οι «Πράσινοι» έχασαν με… κάτω τα χέρια αποχαιρετώντας μια και καλή το όνειρο του τίτλου.

Χωρίς τον «Μπέρνι», το Τριφύλλι εμφανίστηκε νωθρό, χωρίς άνεση στο γήπεδο, χωρίς να έχει κάποιον που να μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα περισσότερο και να εισχωρήσει στην αντίπαλη περιοχή.

Συμπερασματικά, το να διακινδυνεύεις τον καλύτερό σου παίκτη στο παιχνίδι με την Λαμία, εν τέλει, όπως αποδείχθηκε, κόστισε… ένα πρωτάθλημα και θα συζητάμε για χρόνια «τι θα γινόταν αν» αγωνιζόταν σε αυτά τα ντέρμπι ο πιο φορμαρισμένος σου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News