«ΠΟΛΕΜΟΣ» από την Ευρωλίγκα: «Δεν υπάρχει κάποια απόδειξη ότι ο Νίμπο πατά τη γραμμή!»

Κουφά πράγματα για μια ακόμη φορά από την Ευρωλίγκα! Η διοργάνωση πήρε θέση για τις αμφισβητούμενες φάσεις στο Μακάμπι – Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, στο οποίο φωνάζουν οι πράσινοι για αλλαγή κατοχής στα 15”.

«ΠΟΛΕΜΟΣ» από την Ευρωλίγκα: «Δεν υπάρχει κάποια απόδειξη ότι ο Νίμπο πατά τη γραμμή!»

Στο… κενό πέφτει η ένσταση του Παναθηναϊκού AKTOR , καθώς η Ευρωλίγκα συμφωνεί με τις αποφάσεις των διαιτητών στο τελευταίο λεπτό του Game 3 στο Βελιγράδι.

Η διοργανώτρια αρχή δίνει ελαφρυντικό στους διαιτητές για τη φάση του Νίμπο υποστηρίζοντας πως… δεν υπάρχει κάποιο πλάνο που να πείθει ότι ο σέντερ της Μακάμπι πατάει τη γραμμή!

Η ανακοίνωση της Ευρωλίγκα:

«Με 57 δευτερόλεπτα να απομένουν στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο παίκτης της Μακάμπι, Τζος Νίμπο αρπάζει το επιθετικό ριμπάουντ, έπειτα από ένα χαμένο σουτ του Αντόνιους Κλίβελαντ. Ο Τζος Νίμπο με την μπάλα στα χέρια του, τρέχει και πετάει τη μπάλα πάνω στον παίκτη του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ.

Η μπάλα βγαίνει εκτός γηπέδου και η κατοχή πηγαίνει στη Μακάμπι. Αφού έχουμε όλες τις διαθέσιμες φωτογραφίες, δεν υπάρχει κάποια πειστική απόδειξη που να δείχνει ότι ο Τζος Νίμπο πατάει στη γραμμή, καθώς η φτέρνα του ίσως, να είναι στον αέρα και το πλάνο της κάμερας δεν δείχνει το αντίθετο.»

Επιπλέον, η διοργανώτρια αρχή θεωρεί σωστή την απόφαση να ακυρωθεί το καλάθι του Λορέντζο Μπράουν στη φάση με την τάπα του Ματίας Λεσόρ και υποστήριξε πως βάσει κανονισμού, εφόσον, κανένας δεν είχε ξεκάθαρα την κατοχή της μπάλας, σωστά δόθηκε τζάμπολ για την τελευταία φάση του αγώνα.

Τέλος, συμφώνησε με το φάουλ του Τζέριαν Γκραντ πάνω στον Λορέντζο Μπράουν που έφερε τη νίκη στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και για τον χρόνο που κρατήθηκε στο χρονόμετρο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr