Παναθηναϊκός: Αυτό πίκρανε τον κόσμο…

Παναθηναϊκός - Άρης: Η νέα ημερομηνία για τον τελικό Κυπέλλου - Το πρόγραμμα των πλέι οφ

Αθλια η εικόνα του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ και Αρη πάνω που μετά την πεντάρα επί της Λαμίας ήξερες ότι με 4Χ4, ήσουν πρωταθλητής.

Για νιοστή φορά το βάρος της ευθύνης λύγισε γόνατα και στα κρίσιμα ο σύλλογος αρνήθηκε να εμφανιστεί στο γήπεδο, κινδυνεύοντας με διασυρμούς, εδώ κόντεψε να σου βάλει τρία γκολ ο Αρης που ζήτημα να έκανε πέντε επιθέσεις στη Λεωφόρο. Ήταν ο τρόπος που ΔΕΝ έπαιξες αυτός που πίκρανε το κοινό.

Το γεγονός πως δεν κόντραρες τον αντίπαλο βγάζοντας επιθετικότητα, κάτι που γινόταν συνεχώς με τον Τερίμ.

Το ποδόσφαιρο άλλαξε, για να μπορέσεις να πάρεις αποτέλεσμα σε ντέρμπι πρέπει να είσαι επιθετικός στην λογική σου, να παίξεις με μεγάλη ένταση.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί ζήτημα, δεν είναι εύκολο να το βγάλει μία ομάδα σε σερί παιχνίδια, προερχόμενη μάλιστα από κατώτερο ποδοσφαιρικά πολιτισμό. Ίδια ένταση για 90 λεπτά δεν υπάρχει στην Ελλάδα.

Για να φτάσεις στο απόγειο πρέπει από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα να έχεις διάρκεια, να μην υπάρχουν κενά διαστήματα, ούτε σκαμπανεβάσματα.

Το τριφύλλι εντούτοις στα τελευταία του παιχνίδια ήταν για λύπηση, παντελώς διάτρητο αμυντικά, χωρίς χαφ να κατεβάζουν μπάλα, με αμέτρητες σέντρες και γιόμες που είχαν καταργηθεί ρητά από τον προηγούμενο προπονητή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News