Γκέρσον κατά Αταμάν: «Θα φύγει από τον Παναθηναϊκό - Δεν τον θέλουν ορισμένοι παίκτες!»

Γκέρσον κατά Αταμάν: «Θα φύγει από τον Παναθηναϊκό - Δεν τον θέλουν ορισμένοι παίκτες!»

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Πίνι Γκέρσον άσκησε σκληρή κριτική στον Εργκίν Αταμάν.

Ο Ισραηλινός προπονητής μίλησε στο All-in podcast και αναφέρθηκε στον προπονητή του Παναθηναϊκού:

«Ο Εργκίν Αταμάν μιλάει περισσότερο από όσο χρειάζεται παρά κοουτσάρει. Καταλαβαίνω ότι δέχεται μεγάλη πίεση, αλλά μετά από όλα αυτά, τον βλέπω πιο κοντά σε μια δουλειά στην Τουρκία από ότι στην Ελλάδα την επόμενη σεζόν.

Το πού θα κοουτσάρει του χρόνου εξαρτάται περισσότερο από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρά από τον ίδιο.

Δεν θέλω να εμπλακώ με τα πολιτικά θέματα, αλλά ο Αταμάν και ο πρόεδρος, Δ. Γιαννακόπουλος έχουν παρασκευάσει μια ιστορία πως η Μακάμπι ευνοείται από τη διαιτησία, για να ασκήσουν πίεση στους διαιτητές.

Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν θέλουν τον Αταμάν του χρόνου στην ομάδα. Ο Αταμάν δεν ήταν τόσο δραστήριος στο παρκέ σήμερα.

Αυτή η στάση του δεν αποτέλεσε καλό μήνυμα για τους παίκτες. Ένας προπονητής πρέπει πάντα να είναι δραστήριος και να ασχολείται με τον αγώνα, έτσι, θα νιώσουν την υποστήριξή του οι παίκτες.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News