Ολυμπιακος - Μπαρτσελόνα Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (02/05)

Ολυμπιακος - Μπαρτσελόνα Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (02/05)

Να κάνει ακόμη ένα βήμα για το Final-4 μέσα στο ΣΕΦ θέλει ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακος – Μπαρτσελονα Live streaming | Olympiacos Live Streaming:

Όλα ή τίποτα για τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, που θα υποδεχθεί ξανά την Μπαρτσελόνα (19:45) για το Game 4 της σειράς των πλέι-οφ της Regular Season.

Ένα φάουλ – που αμφισβητήθηκε έντονα από τη μεριά των γηπεδούχων – του Φίλιπ Πετρούσεφ στον Τζαμπάρι Πάρκερ έδωσε τη νίκη στην Μπάρτσα με 82-80 στο τρίτο παιχνίδι της σειράς. Ο Ολυμπιακός έχασε έτσι το πλεονέκτημα που πήρε μετά το break στο Game 1 και τώρα βρίσκεται πίσω με 2-1, κάτι που αυτόματα δίνει χαρακτήρα «do or die» στην επόμενη συνάντησή του με τους «Μπαλουγκράνα».

«Ήταν φάουλ, αλλά δεν το δίνεις στην τελευταία φάση», είπε για τη φάση ο Πετρούσεφ, που ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του με 18 πόντους και 5 ριμπάουντ. Καλή εμφάνιση και από τον Μόουζες Ράιτ (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ), ενώ στην άλλη μεριά η Μπαρτσελόνα είχε πέντε παίκτες (Βέσελι, Σατοράνσκι, Λαπροβίτολα, Ερνανγκόμες, Πάρκερ) με διψήφιο αριθμό πόντων.

«Είχαμε λίγο περισσότερη πίεση από όσο θα έπρεπε και κάναμε αρκετά λάθη στην άμυνα. Δεν μείναμε στο πλάνο μας, όλα ήταν εναντίον μας», ανέφερε σχετικά με το τρίτο ματς της σειράς ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Παπανικολάου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στα παιχνίδια κόντρα στην Μπαρτσελόνα λόγω ίωσης, ωστόσο θα προσπαθήσει να σφίξει τα δόντια για να βρεθεί κανονικά στη δωδεκάδα του Game 4.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα η Μπαρτσελόνα, που πλέον πήρε ξανά το πάνω χέρι, απαντώντας με Break στον Ολυμπιακό. Οι Καταλανοί ήταν ανώτεροι και πιο ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία, με τον Ρότζερ Γκριμάου να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του και κυρίως από την επιθετική λειτουργία της ομάδας του.

Σε περίπτωση νίκης, ο Ολυμπιακός θα ισοφαρίσει σε 2-2 και η σειρά θα μεταφερθεί για το πέμπτο και καθοριστικό ματς στο Παλαού Μπλαουγκράνα. Σε αντίθετη περίπτωση, οι Καταλανοί θα πάρουν το εισιτήριο για το Final Four.

Σύνθημα πίστης και νίκης από Ράιτ

O Μόουζες Ράιτ μετά το Game 3 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, υποστήριξε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι καλύτερη ομάδα από τους Καταλανούς, ενώ σημείωσε ότι η εμπειρία νίκησε το ταλέντο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έπρεπε να έχουμε ακόμα πέντε λεπτά και να πάμε στη δεύτερη παράταση. Είναι πολλά που μπορούμε να πούμε, τα οποία επηρέασαν το παιχνίδι. Το τελευταίο σφύριγμα ήταν κάπως περίεργο. Δεν μπορούμε να αφήνουμε τους διαιτητές να κρίνουν το παιχνίδι, πρέπει να το τελειώνουμε εμείς.

Αυτό που είδα και θέλω να κρατήσω για το επόμενο ματς είναι ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την Μπαρτσελόνα, πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο ρυθμό για 40’. Το δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από εκείνους στα 39’. Η Μπαρτσελόνα ήταν πιο σκληρή ομάδα σήμερα.

Στο επόμενο ματς πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι. Μπορεί να είχαμε περισσότερη ενέργεια, όμως είχαμε και κάποια κενά. Είναι σαν να γυρνάς ένα νόμισμα. Το νόμισμα θα πέσει στην πλευρά του πιο έμπειρου. Είναι πιο έμπειροι σε συγκεκριμένες θέσεις. Η εμπειρία νικάει το ταλέντο.

Ήμασταν κάπως στην άμυνα, συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου σε αυτό. Αναφέρομαι σε αυτές τις φάσεις με το spain pick and roll, έπρεπε να ‘διαβάσουμε καλύτερα αυτές τις φάσεις. Δεν μπορώ να πω πολλά, γιατί πιστεύω ότι έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το ματς. Είναι το πρώτο do-or-die παιχνίδι στην καριέρα μου κι είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το τέταρτο ματς για να πάμε στο πέμπτο και να γράψουμε ιστορία».

Ολυμπιακος – Μπαρτσελονα Live streaming: Η εξήγηση του Ντιφαλά για το φάουλ του Πετρούσεφ

Ο Μεχντί Ντιφαλά έδωσε την εξήγηση για το φάουλ του Πετρούσεφ πάνω στον Πάρκερ, που έκρινε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα.
Το φινάλε της παράτασης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα εξελίχθηκε σε θρίλερ και προκάλεσε διαμαρτυρίες από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» για το φάουλ που σφυρίχτηκε στα 0,5” πριν το φινάλε.

Ο Γάλλος διαιτητής, Μεχντί Ντιφαλά χρέωσε τον Πετρούσεφ με φάουλ πάνω στον Τζαμπάρι Πάρκε και μαζί με τον άλλο διαιτητή της αναμέτρησης, Ίλια Μπελόσεβιτς πήγαν στο video για να εξετάσουν την φάση.

Κοιτώντας την φάση στο video το replay έδειχνε την φάση από ψηλά και ο Ντιφαλά ζήτησε να δει άλλη λήψη αφού όπως εξήγησε στον Μπελόσεβιτς είδε την επαφή χαμηλά, με τον Γάλλο να ζητάει να δει το αριστερό χέρι του Πετρούσεβ στο αριστερό χέρι του Πάρκερ.

Δηλώσεις Γουόκαπ στο φινάλε του αγώνα

Ο Τόμας Ουόκαπ σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα μίλησε για το φάουλ που δόθηκε στο τέλος λέγοντας πως από την στιγμή που το έδωσαν οι διαιτητές είναι φάουλ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το φάουλ στο φινάλε: «Από την στιγμή που το σφύριξαν οι διαιτητές της αναμέτρησης είναι φάουλ και πρέπει να ζήσουμε με αυτό»

Για τις λεπτομέρεις που έκριναν το παιχνίδι: «Οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που μας στέρησαν τη νίκη, αλλά γενικά παίξαμε πολύ καλά. Είχαμε φτάσει σε ένα σημείο στο τέλος που έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός στο Game 4: «Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να πάρουμε περισσότερα ριμπάουντ από τον αντίπαλο μας. Πρέπει να δώσουμε περισσότερη έμφαση σε αυτό το κομμάτι. Τακτικά προσεγγίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι»

Ολυμπιακος – Μπαρτσελονα Live streaming: «Αμφισβητήσιμο το φάουλ, έκρινε το παιχνίδι»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του για το τελευταίο σφύριγμα και τις βολές νίκης που εκτέλεσε ο Τζαμπάρι Πάρκερ.
Μιλώντας στο flash interview ο κόουτς του Ολυμπιακού σχολίασε:

«Η ερώτηση πώς είναι τα συναισθήματά μου, δεν έχει απάντηση προφανώς. Αν το τελευταίο σουτ, κάποιος σουτάρει και το άλμα του είναι από εδώ μέχρι εκεί…

Είναι ένα φάουλ που έκρινε το παιχνίδι. Είναι αμφισβητήσιμο. Προφανώς έβαλαν πολλά μεγάλα σουτ. Το τελευταίο σφύριγμά όμως; Δεν μπορώ να απαντήσω».

Ολυμπιακος – Μπαρτσελονα Live streaming| Links:

Δείτε ζωντανά τον αγώνα με ένα κλικ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News