Πήρε τον Όμρι Άλτμαν ο Τσάβι Ρόκα!

Και τώρα...Ολυμπιακός - Νερόβραστο 0-0 για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Την καταρχήν συμφωνία με τον 27χρονο Ισραλινό ποδοσφαιριστή Όμρι Άλτμαν για τα επόμενα δυόμιση χρόνια, ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κυρίως ως επιθετικός, ενώ μπορεί να παίξει και ως ακραίος. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Μακάμπι Τελ-Αβίβ. Το 2011 σε ηλικία 17 χρονών μεταπήδησε στην αγγλική Φούλαμ, και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της. Το 2013 επέστρεψε στο Ισραήλ, ξανά για λογαριασμό της Μακάμπι Τελ-Αβίβ. Αγωνίστηκε στη συνέχεια σε Πέταχ-Τίκβα (δανεικός) και Χάποελ Τελ-Αβίβ.

Το 2017 ο Παναθηναϊκός τον αγόρασε έναντι 150 χιλιάδων ευρώ. Στην Αθήνα έμεινε για μια διετία, καταγράφοντας 36 συμμετοχές και σκοράροντας τέσσερα γκολ. Το 2019 επέστρεψε στη Χάποελ Τελ-Αβίβ, ενώ από τον περασμένο Σεπτέμβριο αγωνίζεται στην πορτογαλική Αρούκα, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε 6 αγώνες, χωρίς να σκοράρει.

goalphilenews.com.cy

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News