Παναθηναϊκός: Η κατάλληλη τόνωση πριν το Final-4

Παναθηναϊκός: Τρεις παίκτες... αποκάλυψη τον πάνε Final 4!

Πολύ σημαντικό για τον Σύλλογο που βρέθηκε  το τμήμα μπάσκετ τόσα χρόνια να κρατά ψηλά το λάβαρο και να δημιουργεί γενιές οπαδών όσο η ΠΑΕ εδώ και δεκαετίες τους κάνει να αποστρέφουν το κεφάλι τους με δυσφορία από οτιδήποτε αφορά τη ναυαρχίδα του Ομίλου.

Ξέρουμε πολλούς που βούρκωσαν την Τρίτη με την λήξη, το φοβερό πλάνο που είδαμε στην εκπομπή της NOVA με μια κοπέλα να πλαντάζει στο κλάμα τραγουδώντας συνθήματα άγγιξε αρκετούς.

Το σουλάτσο στα social media αποδείκνυαν το προφανές, πόσο καλό κάνει στην ψυχολογία των ανθρώπων να πηγαίνει καλά το τμήμα μπάσκετ, κυρίως για τις δοκιμασμένες γενιές που εδώ και πολλά χρόνια ταλανίζονται από τα… κατορθώματα στο ποδόσφαιρο.

Οι πιο νέοι, όσοι είναι στην εφηβική ή μετεφηβική ηλικία, τον Παναθηναϊκό τον έχουν ζήσει ΜΟΝΟ κομπάρσο, πράγμα ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.

Είναι σωστό αυτό που είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ότι συγχαρητήρια ο σύλλογος παίρνει μόνο αν κατακτά τρόπαια, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με μια πράσινη άνυδρη από επιτυχίες γη, που χρειαζόταν λίγο …νερό, συν ότι οι φίλοι του κλαμπ χαίρονται περισσότερο γιατί νιώθουν τι προοπτική υπάρχει, σε αντίθεση με τα ποδοσφαιρικά χάλια, όπου λέξεις όπως όραμα, αγάπη για τον σύλλογο, σύνδεση με τον κόσμο είναι παντελώς άγνωστες έννοιες.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε το καλύτερο booσταρισμα στους εκδρομείς του Πάσχα που επέστρεψαν την Τετάρτη στην εργασία τους!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News