Παναθηναϊκός: Φόβητρο ο Κώστας Σλούκας ενόψει εκτόξευσης!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ περιγραφή από τον σπίκερ της Ευρωλίγκα: «Eλευθερία ή θάνατος! - Δεν έχω ξαναδεί τέτοιες σκηνές» (vid)

Τι να πρωτογράψεις για τον Κώστα Σλούκα που αν και έχει τραβήξει πολλά με τραυματισμούς ήταν εκεί ότα η ομάδα ζήτησε από εκείνον να την οδηγήσει με ασφάλεια στο φάιναλ-φορ. 

Ο 33χρονος άσος έχει κάνει πολλά θαύματα μετά το 2012. Στον βετεράνο άσο εμπεριέχονται στο μέγιστο, όλα τα μαγικά φίλτρα και ματζούνια από ιδρύσεως του αθλήματος, δημιουργώντας μια μπασκετική περσόνα-απάντηση στο jumping & running style και την αθλητική υπεροχή των Αμερικανών που έχουν …ποτίσει τις ομάδες μας.

Μακράν ο παίκτης με τον μεγαλύτερο βαθμό επιδραστικότητας σε αυτή τη σούπερ-λίστα. Ιδανικός closer, παρουσιάζει τεχνική υπεροχή και μια ταχύτητα στη σκέψη που δε μπόρεσε να ματσαριστεί από κανέναν.

Σταθερό χέρι στα τελευταία λεπτά ενός μεγάλου ματς, γεννά ιδέες και λύσεις σαν πρακτική μαμή που τραβάει μωρό από μήτρα εν μέσω …καταιγίδας!

Ουσιαστικά ο Σλούκας είναι το τελευταίο μεγάλο γηγενές φόβητρο της ελληνικής σχολής!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News