ΕΠΟΣ: Ο Δημήτρης Καρύδας έστειλε... τον Παναθηναϊκό πάλι στο Βερολίνο στον αγώνα του Ολυμπιακού! (vid)

ΕΠΟΣ: Ο Δημήτρης Καρύδας έστειλε... τον Παναθηναϊκό πάλι στο Βερολίνο στον αγώνα του Ολυμπιακού! (vid)

Ο Δημήτρης Καρύδας «χάλασε» τη στιγμή του Ολυμπιακού στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» στέλνοντας για δεύτερη φορά τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Βερολίνο.

Αξέχαστο έμεινε το καυτό ΟΑΚΑ στον Δημήτρη Καρύδα, ο οποίος μπερδεύτηκε στη μετάδοση και έδωσε για δεύτερη διαδοχική βραδιά… εισιτήριο στον Παναθηναϊκό AKTOR για το Final Four του Βερολίνου.

Χάθηκε το… μέτρο στη μετάδοση του αγώνα Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός με τον Δημήτρη Καρύδα να μπερδεύει τους «ερυθρόλευκους» με τους «πράσινους».

Οι σπίκερς της NOVA «ξέφυγαν» στις τελευταίες στιγμές του Game 5 στη Βαρκελώνη και το μεγάλο λάθος ήταν αναπόφευκτο, αφήνοντας… κάγκελο τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

«Τελείωσε κύριε Παπανικολάου, stole the ball. Ο Παναθηναϊκός πάει στο Βερολίνο!», ακούγεται πεντακάθαρα να λέει ο δημοσιογράφος.

Φυσικά, το Luben-TV δεν έχασε την ευκαιρία και δημιούργησε ένα… αριστούργημα!

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News