Κέντρικ Ναν: Αυτό είναι το τεράστιο συμβόλαιο μετά το deal με τον Παναθηναϊκό

Κέντρικ Ναν: Αυτό είναι το τεράστιο συμβόλαιο μετά το deal με τον Παναθηναϊκό

Ο Αμερικανός σουπερστάρ έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο διετούς διαρκείας με το Τριφύλλι με γενναία αύξηση αποδοχών.

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε γρήγορα και ανανέωσε τον Κέντρικ Ναν για τα επόμενα χρόνια, εξαργυρώνοντας την σπουδαίες του εμφανίσεις με ένα συμβόλαιο… άλλης εποχής.

Πιο συγκεκριμένα, ο σούπερ σκόρερ έβαλε την υπογραφή του ειδικότερα σε διετές συμβόλαιο, με καθαρές απολαβές σ’ αυτό το διάστημα της τάξης των 5 εκατ. ευρώ, ήτοι 2,5 εκατ. ευρώ δηλαδή το χρόνο.

Μιλάμε για ένα μυθικό ποσό, για έναν παίκτη που με περίσσιο ταλέντο και χαρακτήρα πρωταθλητή, τον οποίο θέλει να κρατήσει στο ΟΑΚΑ για πολλά χρόνια, αν δεν επιστρέψει στη φυσική του θέση, στο ΝΒΑ.

Μετά την ανανέωση, όλοι στρέφουν το βλέμμα τους στην προετοιμασία για το Final Four της Ευρωλίγκας, με τα πρώτα τεστ να είναι τα εναπομείναντα παιχνίδια του 3ου γύρου της Basket League.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News