Σύντροφος Ναν για την ανανέωση του Κέντρικ στον ΠΑΟ: «Αυτό ήταν μαχαιριά για μένα!» (pics)

Σύντροφος Ναν για την ανανέωση του Κέντρικ στον ΠΑΟ: «Αυτό ήταν μαχαιριά για μένα!» (pics)

Δύο αινιγματικά μηνύματα ανέβασε η Μπλεν Μεκκόνεν στο Instagram, η οποία προφανώς εξέφρασε τις αντιρρήσεις της για την παραμονή του Ναν στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα έγραψε η Μπλεν Μεκκόνεν:

«Θυσιάζεις τόσα πολλά για κάποιον. Κρατάς τα πάντα οργανωμένα για εκείνους στη χαμηλότερή τους στιγμή και γυρίζουν και σε μαχαιρώνουν πισώπλατα με ανθρώπους που ποτέ δεν θα διέσχιζαν ένα δύσκολο δρόμο για σένα.

Αλλαγές στη ζωή και αποφάσεις… σα να μην σε ένοιαζε ποτέ τίποτα στη ζωή σου. Είναι πάνω από την κατανόησή μου, πώς τα παιδιά και η σύντροφός σου, δεν είναι προτεραιότητα για σένα, αλλά είναι όλα τα υπόλοιπα.

Αλλά ξέρω επίσης ότι ο Θεός είναι μαζί μου και όλα είναι καλά. Κανένας δεν βλέπει τις θυσίες σου, αλλά ο Θεός τις βλέπει. Αυτό έχει σημασία.»

Και συνέχισε: «Μόλις ανακάλυψα αυτό εδώ, μαζί με όλους εσάς (σ.σ ανανέωση Ναν) και είμαι πολύ χαρούμενος για εσάς και τον Κέντρικ.

Απλά εύχομαι να ήξερα ότι οι αλλαγές στη ζωή παίρνονται υπολογίζοντας ότι εγώ ήμουν η μεγαλύτερη υποστηρίκτρια και θυσίασα τη ζωή μου, για να είμαι εδώ επίσης.

Συνήθως δεν μοιράζομαι τίποτα στο διαδίκτυο, αλλά αυτό ήταν μια μεγάλη μαχαιριά για μένα. Είμαι χαρούμενη για εσάς, πάντως.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News