Παναθηναϊκός, Final 4: Χαμός με τα εισιτήρια, έως 8.096 ευρώ με «καπέλο»

Ευρωλίγκα: Αποφάσισαν για τον τελικό του Βερολίνου οι μπουκς - Οι εκρηκτικές αποδόσεις

Ο κακός χαμός γίνεται με τα εισιτήρια για το Final 4 καθώς όλο και περισσότερος κόσμος ψάχνει για ένα μαγικό χαρτάκι.

Φυσικά τα εισιτήρια είναι ελάχιστα και πολύ δύσκολα θα ικανοποιηθούν τα αμέτρητα αιτήματα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Αρχικά τα εισιτήρια που είχε διαθέσει η Euroleague έχουν ήδη εξαφανιστεί  και πλέον απομένουν αυτά που θα πάρουν οι χορηγοί και φυσικά αυτά που θα μοιραστούν στις 4 ομάδες.

Η άλλη επιλογή είναι το marketplace της Euroleague. Εκεί όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο και τελικά δεν θα ταξιδέψουν στο Βερολίνο, μπορούν να το πουλήσουν στην τιμή που το αγόρασαν.

Τέλος, υπάρχει και μια τρίτη επιλογή αυτή της δευτερεύουσας αγοράς εισιτηρίων σε πλατφόρμες, μόνο που εκεί δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην τιμή.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ένα εισιτήριο να είναι πως πώληση σε χαμηλότερη τιμή από την κανονική του, κάτι ωστόσο που στην προκειμένη περίπτωση δεν συμβαίνει, αλλά και σε υψηλότερη.

Αξίζει να σημειώσουμε πως σχετικά με τις τιμές που παίζουν σε μία από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες, το πρωί της Πέμπτης, τα εισιτήρια και για τις δύο ημέρες ξεκινούσαν από τα 1.518 και έφταναν ακόμα και τις 7.116 ευρώ.

Εκτός όμως από το πακέτο για ημιτελικούς και τελικούς, υπήρχαν εισιτήρια για κάθε μέρα ξεχωριστά.

Για τους ημιτελικούς της Παρασκευής οι τιμές ξεκινούσαν από τα 771 ευρώ και έφταναν έως τις 6.746 ευρώ, ενώ για τους τελικούς της Κυριακής οι αντίστοιχες τιμές ήταν 978 ευρώ έως και 8.096 ευρώ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News