Παναθηναϊκός: Το colpo grosso Γιαννακόπουλου και η επόμενη μέρα

Γιαννακόπουλος: «Έδειξε» νέα βόμβα μετά τον Ναν! (vid)

Προφανώς δεν χρειαζόταν να είναι insider στα του Παναθηναϊκού για να καταλάβει κανείς οτι πρόθεση των πράσινων ήταν να κρατήσουν τον Κέντρικ Ναν στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια.

Αυτό το γνωρίζει και ο ίδιος ο παίκτης πολύ καιρό τώρα, καθώς γίνονταν ζυμώσεις γύρω-γύρω πριν ο παικταράς αποφασίσει να μας τιμήσει με την παρουσία του και την προσεχή διετία.

Δεδομένα λοιπόν θα του γινόταν πρόταση βαρβάτη και πολύ δελεαστική από την ιδιοκτησία που όποιον παίκτη θέλει τον κρατάει.

Αξίζει να σημειώσουμε πως απαραίτητη προϋπόθεση για να επέστρεφε ο Κέντρικ στο ΝΒΑ θα ήταν να βρει την κατάλληλη πρόταση που θα τον ικανοποιούσε τόσο στο οικονομικό, όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Στην Αθήνα είναι και νιώθει βασιλιάς, λεφτά δεν του λείπουν (τα συμβόλαια του στο ΝΒΑ: 2019-20: 1.4 εκατομμύρια δολάρια, 2020-21: 1.6 εκατομμύρια δολάρια, 2021-22: 5 εκατομμύρια δολάρια, 2022-23: 5.2 εκατομμύρια δολάρια)όσο η αίσθηση μια ομάδα να περιστρέφεται γύρω από εκείνον και τον Κώστα Σλούκα.

Ο Παναθηναϊκός του δείχνει εδώ και εβδομάδες πόσο τον θέλει και πόσο τον εκτιμά, τέτοια πράγματα δεν περνούν απαρατήρητα ποτέ από τους σταρ!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News