Παναθηναϊκός: Απέτυχε, αλλά καλείται να γυρίσει τον διακόπτη...

Παναθηναϊκός: «Δύο υποψήφιοι για αντί-Τερίμ»

Υπό τις πιο δύσκολες προϋποθέσεις θα πας στην Τούμπα, έχοντας χάσει τον τίτλο, με τον κόσμο να ετοιμάζει συλαλητήριο κατά της ιδιοκτησίας και τον προπονητή αλλά και το μισό ρόστερ υπ΄ ατμόν.

Η αλήθεια είναι πως η εικόνα στα παιχνίδια  με ΑΕΚ και Άρη δεν είχε καμία σχέση με όσα είχαν προηγηθεί, με το τριφύλλι για χιλιοστή φορά να χύνει την καρδάρα με το γάλα και να βουτά στους ωκεανούς της εσωστρέφειας.

Ωστόσο η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί και ο προπονητής είναι αυτός που υποχρεούται να βρει λύση.

Ασφαλώς και πολλά δεν μπορεί να αλλάξει, με πολλούς παίκτες να τον βλέπουν με μισό μάτι και μεγάλη μερίδα του κόσμου να πνέει μένεα εναντίον του.

Το τριφύλλι είχε στόχο το πρωτάθλημα, δυστυχώς όμως η ιστορία φανερώνει πως χάνει πολλές δυνάμεις και συγκέντρωση όταν φτάνει σε ματς do or die.

Ενδεχομένως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά για τον κόουτς και τους παίκτες του αν ο σύλλογος δεν ήταν 14 ολόκληρα χρόνια χωρίς τίτλο.

Για το σωματείο τα 14 χρόνια είναι δύο γενιές ολόκληρες, πάρα πολλά και ο Τερίμ ξέρει πως ότι και να κάνει στο Κύπελλο (το οποίο όμως εξασφαλίζει την έξοδο στην Ευρώπη και πάση θυσία πρέπει να κατακτηθεί), δεν πρόκειται να κριθεί επιτυχημένος, συνεπώς για την υστεροφημία του αλλά και για να μην έχουμε…κυνηγητά στο Κορωπί καλείται να βρει λύση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News