Παναθηναϊκός: Το έκανε με Ναν όπως με Παύλο - Θανάση!

Δ. Γιαννακόπουλος: Η φωτογραφία της χρονιάς με Παύλο και Θανάση (pic)

Ούτε σενάρια, ούτε δηλώσεις και κόντρα τοποθετήσεις στην υπόθεση Ναν.

Μέσα σε εβδομάδες κι αφού ο οργανισμός έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος με τον αθλητή του πρόσφερε νέα συμφωνία που ο παίκτης δέχθηκε ευχαρίστως κι ας σκεφτόταν έντονα τον επαναπατρισμό του.

Έτσι γινόταν και επί Παυλοθανάσηδων, ο σύλλογος προσέλκυε ΜΟΝΟ τους κορυφαίους και ανανέωνε τα στελέχη του σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Έγιναν τα προφανή με τον Κέντρικ. Κλασσική αξία, ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες που είδε η ήπειρος και το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Αξέχαστες παραστάσεις τους τελευταίους μήνες που η μπάλα έκαιγε, σπουδαίες αναμνήσεις από το υπερηχητικό μπάσκετ της υπεροχής που παρουσίασε με αυτόν μηχανοδηγό η ομάδα στη φοβερή σειρά με την Μακάμπι.

Παίκτης-ασφάλεια, κομπιούτερ όταν θες σκορ κι ένας από τους καλύτερους fast break-makers ever.

Ισχυρή προσωπικότητα, leadership στα κόκκινα. Παίκτης του “από εδώ μπάσκετ” κι ένα σημείο αναφοράς για την Ευρωλίγκα όπου η οξυδέρκεια είναι too much. Ο Ναν τιμά όσο λίγοι τη φανέλα με το τριφύλλι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News