Παναθηναϊκός: Μαζική επιστροφή στη Λεωφόρο όταν αρθούν τα μέτρα

Ζητάει άμεση συνάντηση με Πλεύρη η Super League

Σκεφτόμασταν -βλέποντας τους πρωτοπόρους την Κυριακή να μην τολμούν να βγουν μακριά από τα καρέ τους- αν υπάρχει ομάδα αυτή τη στιγμή στη χώρα που θα ποντάραμε υπέρ της σε επίσκεψη στα κεντρικά της Αθήνας και καταλήξαμε πως όχι.

Αν ισχύουν τέτοια πράγματα για κλαμπ Α κατηγορίας, φανταστείτε τι σκέφτονταν τα παιδιά της Καρδίτσας που πριν δουν το χρώμα της μπάλας είχαν ήδη δεχθεί δύο τέρματα.

Η Λεωφόρος πάντοτε είχε τη δική της μυσταγωγία. Είναι γνωστό ότι ο κόσμος στα μέρη μας δημιουργεί ένα ιδιαίτερο κλίμα «ζέστης» για τον φιλοξενούμενο, γνωρίσματα που πάντα συνοδεύουν την έδρα αυτή και που στο ντέρμπι οι παίκτες του Μάρτινς είχαν την μέγιστη τύχη να μην «απολαύσουν».

Η διαφορά πλέον στο αγωνιστικό έργο είναι το αγωνιστικό στυλ του κλαμπ που αρέσει όλο και πιο πολύ, με αποτέλεσμα τα δρώμενα στο χορτάρι να ποτίζουν όλο και περισσότερο την κερκίδα στέλνοντας ντεσιμπέλ ενθουσιασμού στους παίκτες.

Κάτι μας λέει ότι μόλις αρθούν τα μέτρα της κυβέρνησης για την πανδημία η επιστροφή των πράσινων πιστών στο…τέμενος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα είναι μαζική.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News