Παναθηναϊκός: Συνεχίζει τη δουλειά στο Κορωπί ο Νετσάτι Ατές (pic)

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει τη δουλειά στο Κορωπί ο Νετσάτι Ατές (pic)

Ο Νετσάτι Ατές συνεχίζει να δουλεύει με την ομάδα του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Μετρημένα στα δάκτυλα είναι τα στόρι από παίκτες – προπονητές του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Άρη.

Μετά τις έντονες αποδοκιμασίες στον Φατίχ Τερίμ, το σταφ και τους ποδοσφαιριστές για την απώλεια του πρωταθλήματος, το κλίμα ήταν πολύ βαρύ στο Τριφύλλι με τους «πράσινους» να ψάχνουν το ριστάρτ.

Η… καρέκλα του Τερίμ στον πράσινο πάγκο «τρίζει», ωστόσο, σύμφωνα με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δεν τίθεται απολύτως κανένα θέμα με τον προπονητή.

Στη συνέντευξή του ο Γιάννης Αλαφούζος έπλεξε το εγκώμιο του «Αυτοκράτορα», επομένως, φαίνεται πως θα υπάρξουν κι άλλα επεισόδια με τον θρύλο της Γαλατασαράι στον πράσινο πάγκο.

Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι να ρίξει τους τόνους, να κλείσει με αξιοπρέπεια τη χρονιά και να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος, προκειμένου να ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις η νέα σεζόν.

Σε αυτό το μήκος κύματος κινείται και ο άμεσος συνεργάτης του Τερίμ, Νετσάτι Ατές, ο οποίος έσπασε τη σιωπή στο πράσινο στρατόπεδο στα κοινωνικά δίκτυα και ανέβασε μια φωτογραφία από το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Δείτε παρακάτω:

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει τη δουλειά στο Κορωπί ο Νετσάτι Ατές (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News