Παναθηναϊκός: Στο κόλπο Μήτογλου και Καλαϊτζάκης...

Καλαϊτζάκης: «Χάσαμε άρα διαγράφεται και η εμφάνισή μου»

Ο Ντίνος Μήτογλου είναι κολώνα για τον Παναθηναϊκό αλλά οι αθλητικοί ψηλοί της Μακάμπι τον ζορίζουν.

Με παίκτες τύπου Φαλ, Μιλουτίνοφ μπορεί να τραβηχτεί από το καλάθι κι επιθετικά να κάνει πάρτι αλλά το μπάσκετ είναι και άμυνα/ριμπάουντ, κοινώς το παν είναι να υπάρχει ισορροπία.

Την Τρίτη ο Ελληνας φόργουορντ ότι σου έδινε στην επίθεση, το έχανε από την άμυνα. Το σκορ με Μήτογλου μέσα πρέπει να ήταν… +25 για τη Μακάμπι που έτσι κι αλλιώς ορμάει μανιασμένα σε κάθε διεκδίκηση και το κάνει με μεγαλύτερη ένταση όταν μυρίσει…αδυναμία του αντιπάλου.

Μεγάλη η απουσία του Χουαντσο που όσο και άθλιος να είναι επιθετικά, είναι τραχύς στην άμυνα, παίρνει περισσότερα ριμπάουντ και βάζε πιο δυναμικά το κορμί του ανάμεσα στον αντίπαλο και το καλάθι.

Έτσι κι αλλιώς το ρόστερ …φωνάζει ότι χρειάζεται 1-2 ψηλούς το καλοκαίρι ΕΤΟΙΜΟΥΣ να βοηθήσουν. Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα. Ενόψει Μπράουν ίσως πρέπει να παίξει περισσότερο ο Καλαϊτζάκης την Πέμπτη.

Ο Πάνος είναι καλός αμυντικός και σίγουρα ο Αμερικανός δεν θα βρει τους διαδρόμους που του δίνουν οι Ναν, Σλούκας, Βιλντόζα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News