«Σκέφτεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος» - Πώς... απάντησε ο Mr ΣΚΑΙ

«Σκέφτεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος» - Πώς... απάντησε ο Mr ΣΚΑΙ

Ρεπορτάζ οικονομικής ιστοσελίδας έριξε «βόμβα» για τον Παναθηναϊκό περί αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου από το Τριφύλλι προκειμένου να αφοσιωθεί στο κανάλι του ΣΚΑΪ. Παράλληλα, όμως, ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ στην τελευταία του συνέντευξη δεν έδειξε τάσεις… φυγής από την ομάδα!

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Power-Game.gr:

«Μία εκ των αξιόπιστων πηγών που διαθέτω στη μιντιακή πιάτσα έσπευσε να μ’ ενημερώσει ότι από Σεπτέμβριο ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει (λέει) να πάρει στα χέρια του το πηδάλιο (κυρίως) του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η σχετική πληροφορία, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε το κανάλι του Φαλήρου να επιστρέφει στην παλιά και δοκιμασμένη συνταγή της ενημέρωσης.

Επίσης, κρατήστε ότι αν επιλεγεί η επιστροφή στο παλιό, καλό παρελθόν, ένα από τα σιγουράκια είναι και η επανεμφάνιση των «Φακέλων» του Παπαχελά.

Πάντως, μια και συζητάμε για τα σχέδια του προέδρου Αλαφούζου, κρίνω σκόπιμο να σας μεταφέρω και μια άλλη πληροφορία που έφτασε στ’ αυτιά μου, που θέλει τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟ να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποεπενδύσει από τον θαυμαστό χώρο του ποδοσφαίρου.»

Παρόλα αυτά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του στην Athens Voice τα εξής:

«Προσπαθώ να γίνει ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής, προσπαθώ να πάρουμε τους καλύτερους παίκτες, προσπαθώ να πάρουμε τον καλύτερο προπονητή, προσπαθούμε να φτιάξουμε το γήπεδο στον Βοτανικό το οποίο έχει καθυστερήσει από λάθη του Δήμου.

Δεν ξέρω ποιες είναι οι σχέσεις Δήμου και κυβέρνησης αλλά ελπίζω με τον καινούργιο δήμαρχο, με τον οποίο έχω άριστη επικοινωνία, να προχωρήσουν τα πράγματα.»

Παράλληλα, τόνισε πως δεν έχει τη φιλοδοξία να είναι ο πρόεδρος της ομάδας στα εγκαίνια του νέου γηπέδου στο Βοτανικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News