Νίκη, βήμα... Final 4 - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Άλμπα 84-75: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να πανηγυρίσει ένα μεγάλο «διπλό» και πάρει τα ηνία της σειράς με την Μακάμπι στα Play-Offs της Euroleague!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρίσκεται πλέον με 2-1 πίσω στη σειρά με τη Μακάμπι και καλείται να κάνει την ανατροπή για να βρεθεί στο Final-4 του Βερολίνου.

Στο Game 3 στο Βελιγράδι οι «πράσινοι» ήταν κατώτεροι των περιστάσεων επί τρία δεκάλεπτα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω ακόμα και με -18 (57-39, 24’), αλλά δεν τα παράτησαν και κυνήγησαν τη νίκη ως το τέλος.

Με μια τρομερή αντεπίθεση με ηγετικές μορφές τον εξαιρετικό σε όλο το παιχνίδι Παπαπέτρου και το Ναν που ξύπνησε στην τελική ευθεία και πήρε «φωτιά» στην επίθεση επέστρεψαν στο παιχνίδι και έφτασαν να ισοφαρίσουν λίγο πριν το τέλος (83-83).

Στις τελευταίες φάσεις όμως δεν τους ευνόησαν οι λεπτομέρειες, καθώς ο Γκραντ έκανε αχρείαστο φάουλ στον Μπράουν που του έδωσε το δικαίωμα για 2/2 βολές και στο φινάλε το τρίποντο του Ναν για τη νίκη βρήκε σίδερο.

Το παιχνίδι, Μακάμπι – Παναθηναϊκός AKTOR, θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί από το NovaSports Prime.

Το «τριφύλλι» που θα παραταχθεί χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στις αναμετρήσεις επί σερβικού εδάφους γνωρίζει πως ναι μεν είναι πίσω, αλλά θα τα δώσει όλα απόψε για τη νίκη..

Σε κάθε περίπτωση όμως ζητούμενο είναι να παρουσιαστεί μια καλύτερη αγωνιστική εικόνα κυρίως στην άμυνα και τα ριμπάουντ στο Game 4 και να έρθει η πρόκριση στο ΟΑΚΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News