Κρέμασε τα παπούτσια του ο Ούφε Μπεκ - Ευχαρίστησε και τον Παναθηναϊκό (pic)

Θεραπεία ο Μπεκ!

Περίπου δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό ο Ούφε Μπεκ αποφάσισε να βάλει «τέλος» στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Δανός εξτρέμ δεν αγωνίστηκε σε άλλη ομάδα μετά τον Παναθηναϊκό και την Πρωτομαγιά ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση σε ηλικία 31 ετών.

«Το τέλος ενός μεγάλου κεφαλαίου της ζωής μου. Αποφάσισα να τελειώσω την καριέρα μου ως ενεργός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. 

Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκα από έναν ύπουλο τραυματισμό στο γόνατο, πέρασα από πολλά χειρουργεία και ξόδεψα αμέτρητες ώρες αποθεραπείας προκειμένου να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο που τόσο αγαπώ. Δυστυχώς, συνειδητοποίησα πως πλέον δεν μπορώ να επανέλθω στη δράση. 

Παρόλο που πέρασα τόσες δυσκολίες, έζησα το όνειρό μου και είχα σπουδαίες εμπειρίες καθόλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Μικρό παιδί ονειρευόμουν να παίξω στο πρωτάθλημα της Δανίας, να εκπροσωπήσω τη χώρα μου και να πουληθώ σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου για να αντιμετωπίσω τους καλύτερους.

Αυτό γεμίζει την καρδιά μου με περηφάνεια και βλέποντας τι πέρασα πίσω, μπορώ να πω ότι τα κατάφερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα κλαμπ που συνεργάστηκα, τους οπαδούς αυτών, τους ατζέντηδες, την κοπέλα μου, τους φίλους μου, την οικογένειά μου.

Έχω μεγάλο ενθουσιασμό για το μέλλον.»

Δείτε παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Uffe Manich Bech (@uffebech)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News