Γιαννακόπουλος: «Αντί για κολόνιες που καλύπτουν τη βρωμιά σας, κλέψτε γυαλιά οράσεως!» (pics)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αντέδρασε στην κριτική της Ευρωλίγκα για τις αμφισβητούμενες φάσεις στο Game 3 του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι.

Τραγούδησε το «Voodoo» στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος! (pic-vid)

Η Ευρωλίγκα για μια ακόμη φορά, τρέλανε… τους φιλάθλους του μπάσκετ με ανεξήγητες δικαιολογίες για τη φάση του Νίμπο.

Θρασύτατα η διοργανώτρια αρχή υποστήριξε πως δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο που να δείχνει τον σέντερ της Μακάμπι ότι πατάει τη γραμμή. Βέβαια, για όσους έχουν δει τη φάση κανονικά, εκείνος δεν πατάει μια, αλλά τέσσερις φορές τη γραμμή.

Ο DPG έριξε γερό… καρφί με αφορμή την κλοπή κολόνιας από τον Μπολτάουζερ στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου:

«Ίσως την επόμενη φορά αντί να κλέψετε κολόνιες για να καλύψετε τη βρωμιά σας, να κλέψετε γυαλιά οράσεως για να βρεθείτε σε θέση να δείτε επίσης», ήταν το πρώτο μήνυμα του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Στη συνέχεια, ανέβασε την πολυσυζητημένη φάση με τον Νίμπο: «Ευρωλίγκα, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι πάτησε εκτός γηπέδου… Ουάου, ο Νίμπο έμαθε να περπατάει στον αέρα σαν τον Ιησού Χριστό!»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News