Γιαννακόπουλος: «Βόμβα» για διαιτητή του Παναθηναϊκός-Μακάμπι (pic)

Γιαννακόπουλος: «Στο Βελιγράδι ερχόμαστε...» - Μήνυμά μετά το 1-1

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ποστ του στο Instagram πήρε θέση για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τον διαιτητή του Game 1 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι, Ματέι Μπολτάουζερ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε την είδηση σοκ και έγραψε ως λεζάντα:

«Karma is a bi@@h» κάνοντας μάλιστα tag και την Euroleague.

Δείτε παρακάτω:

Γιαννακόπουλος: «Βόμβα» για διαιτητή του Παναθηναϊκός-Μακάμπι (pic)

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σοβαρά μπλεξίματα φαίνεται πως θα έχει  με τον νόμο ο Σλοβένος διαιτητής της Ευρωλίγκας, Ματέι Μπολτάουζερ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Σερβία, ο διαιτητής του Game 1 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι «συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μία κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα σε αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα», του Βελιγραδίου.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το συμβάν συνέβη μετά την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό, για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, όπου ο έμπειρος διαιτητής συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας ένα πρόστιμο ύψους περίπου 256 ευρώ.

Μάλιστα, το σερβικό Μέσο επικοινώνησε με τον Σλοβένο, ο οποίος δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δεν μπορώ να μιλήσω».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News